Tilmeld dig vores nyhedsbrev her og få 10% rabat på dit første køb

Helles Opskrifter

Ørredmousse med Fredes Mix July 27 2018

Ørredmousse med radisespirer

Det skal du bruge:

  • 125 g røget ørredfilet
  • 50 g friskost
  • 1 ss revet peberrod
  • 2 ss citrosaft
  • 2 ss olivenolie
  • 1/4 ts cayennepeber
  • salt og peber
  • en håndfuld mikrogrønt, f.eks. Frederikkes mix
Sådan gør du:

Kom alle ingredienser i en blender og blend til massen er ensartet.
Klip mikrogrønt og rør det forsigtigt i massen med en dejskraber.
Smag til og juster evt. med peberrod, citronsaft og krydderier.
Anret i en smuk skål og pynt med ekstra mikrogrønt.

Velbekomme

Mikrogrøn Æggesalat July 20 2018

Mikrogrøn æggesalat

Det skal du bruge:

  • 6 æg
  • 200 g hytteost
  • 1 ss god mayonnaise
  • salt, peber, karry efter smag
  • masser af mikrogrønt – sennep giver et stærkt pift, kløver er dejlig friskt og karse er helt klassisk – men prøv dig frem og find din egen favorit.
Sådan gør du:

Kog æggene smilende, dvs. 7-8 min.
Pil æggene og kom dem i en skål. Klem dem evt. på kryds og tværs i æggedeleren eller mos dem med en gaffel.
Tilsæt hytteost, mayonnaise, mikrogrønt og krydderier og rør godt rundt.
Smag til og anret i en smuk skål med ekstra mikrogrønt på toppen.

Velbekomme

Lakserulle med mikrogrønt July 13 2018

Lakserulle med mikrogrønt

Det skal du bruge:

  • 3 skiver røget laks
  • 100g flødeost
  • fint revet citronskal af 1/2 ubehandlet og vasket citron
  • mikrogrønt efter eget valg, jeg brugte radise rambo og kløver
Sådan gør du:

Bred laksen ud så den danner en rektangel – gør det evt. på husholdningsfilm, så er den lettere at håndtere.

Rør flødeost med mikrogrønt og citronskal, smag til med salt og peber.

Smør flødeosten ud på laksen og drys med ekstra mikrogrønt.

Rul til en roulade og skær i skiver med en skarp kniv, pas på ikke at pressen rouladen sammen, den er ret blød i det.

Anret på et fad eller en tallerken og pynt med mikrogrønt

Velbekomme

Spejlæg i peberfrugt med karse July 06 2018

Spejlæg i peberfrugt med karse

Det skal du bruge per person:

  • 1 æg
  • 1 tyk ring af en stor peberfrugt
  • Karse
  • 3 skiver bacon
  • 1 skive rugbrød
  • Fedtstof til stegning
Sådan gør du:

Varm en pande godt op med dit foretrukne fedtstof og skru så ned til middel varme.
Kom peberfrugt-ringen på panden.
Slå ægget ud inden i peberfrugten.
Steg et par minutter – evt. på begge sider – til ægget er som du kan lide det.
Steg baconet sprødt og læg det på fedtsugende papir.
Anret på en tallerken og drys med karse.

Velbekomme