Figner med parmaskinke og solsikkespirer

figner, solsikkeskud, gedeost, parmaskinke

 

Gedeost, figner og røget kød er bare et rigtig godt smagsmæssigt match.🌱

Superlet at lave og lækkert som en let frokostret eller en del af et ostebord, antipasti eller tapas. 

Det praktiske:

  • Antal portioner: 1 person
  • Forberedelsestid: 5 min.
  • Tilberedningstid: 5 min.

Ingredienser:

  • 1-3 figner pr person
  • 1-3 skiver røget skinke, bresaola eller røget mørbrad 
  • 1-3 skefulde blød, cremet gedeost, f.eks. "Snøfrisk"
  • ½ bakke spirer, f.eks. solsikkeskud, rucola og violet radise
  • olivenolie og balsamico eddike

Fremgangsmåde:

  1. Vask og halver fignerne.
  2. Kom en klat gedeost på halvdelen og et stykke røget kød på den anden halvdel.
  3. Dryp med balsamicoeddike og olivenolie.
  4. Pynt med mikrogrønt.

Velbekomme 💚

Har du fået lyst til selv at dyrke mikrogrønt? Se vores spirebakker i funktionelt dansk design her🌱