
Gedeost, figner og røget kød er bare et rigtig godt smagsmæssigt match.🌱
Superlet at lave og lækkert som en let frokostret eller en del af et ostebord, antipasti eller tapas.
Det praktiske:
- Antal portioner: 1 person
 - Forberedelsestid: 5 min.
 - Tilberedningstid: 5 min.
 
Ingredienser:
- 1-3 figner pr person
 - 1-3 skiver røget skinke, bresaola eller røget mørbrad
 - 1-3 skefulde blød, cremet gedeost, f.eks. "Snøfrisk"
 - ½ bakke spirer, f.eks. solsikkeskud, rucola og violet radise
 - olivenolie og balsamico eddike
 
Fremgangsmåde:
- Vask og halver fignerne.
 - Kom en klat gedeost på halvdelen og et stykke røget kød på den anden halvdel.
 - Dryp med balsamicoeddike og olivenolie.
 - Pynt med mikrogrønt.
 
Velbekomme 💚
Har du fået lyst til selv at dyrke mikrogrønt? Se vores spirebakker i funktionelt dansk design her🌱