Gedeost, figner og røget kød er bare et rigtig godt smagsmæssigt match.🌱
Superlet at lave og lækkert som en let frokostret eller en del af et ostebord, antipasti eller tapas.
Det praktiske:
- Antal portioner: 1 person
- Forberedelsestid: 5 min.
- Tilberedningstid: 5 min.
Ingredienser:
- 1-3 figner pr person
- 1-3 skiver røget skinke, bresaola eller røget mørbrad
- 1-3 skefulde blød, cremet gedeost, f.eks. "Snøfrisk"
- ½ bakke spirer, f.eks. solsikkeskud, rucola og violet radise
- olivenolie og balsamico eddike
Fremgangsmåde:
- Vask og halver fignerne.
- Kom en klat gedeost på halvdelen og et stykke røget kød på den anden halvdel.
- Dryp med balsamicoeddike og olivenolie.
- Pynt med mikrogrønt.
Velbekomme 💚
Skriv dig op til Tiny Gardens nyhedsbrev får du en gratis frøpakke med 6 forskellige typer frø i din første ordre 🌱