Blinis med fisk og spirer

Blinis med fisk og spirer

blinis med spirer

 

Små lækre hapsere med dekorativ topping af bl.a. stenbiderrogn, rejer og ærteskud. De er lette at lave, ligner en million og er gode både på frokostbordet eller som små canapeer til et glas vin eller bobler.

Ingredienser:

Blinis med stenbiderrogn:

  • Blinis (hjemmelavet eller købte)
  • Creme fraise 38%
  • Stenbiderrogn
  • Rødløg
  • Rucola spirer

Blinis med vagtelæg og ærtespirer:

  • Blinis
  • Vagtelæg
  • Rejer og el. rogn
  • Ærtespirer
  • Smør

Blinis med laksemousse med Pak Choi spirer:

  • Blinis
  • Varmrøget laks
  • Creme fraise 38%
  • Citronsaft
  • Salt og peber
  • Pak Choi spirer

Blinis med rejer, rogn og radisespirer:

  • Blinis
  • Rejer
  • Rogn
  • Creme fraise 38%
  • Radisespirer

Fremgangsmåde:

Blinis med stenbiderrogn:

  1. Smør 1 ts creme fraiche 38% på blinien så der bliver en lille fordybning. Kom en skefuld stenbiderrogn ned i fordybningen og top med finthakket rødløg og rucola spirer.

Blinis med vagtelæg og ærteskud:

  1. Steg vagtelæg i ganske få minutter i smør. Kom dem ovenpå blinis og pynt med en reje, lidt ørred- eller lakserogn og fine ærteskud. Husk et drys salt og peber.

Blinis med laksemousse:

  1. Rør et stykke varmtrøget laks med et par skefulde creme fraiche og lidt citronsaft til det har en god konsistens. Smag til med salt og peber og rør masser af pak choi spirer i moussen. Kom det på blinien og pynt med ekstra pak choi spirer.

Blinis med rejer, rogn og radisespirer:

  1. Smør 1 ts creme fraiche 38% på blinisen og læg en 4-5 rejer i en krans. Kom lidt rogn i midten og pynt med radisespirer.


Velbekomme 💚


Skriv dig op til tiny gardens nyhedsbrev, så får du en gratis frøpakke med 6 forskellige typer frø i din første ordre 🌱