Indbydende agurkeruller fyldt med lækkert mikrogrønt - kan varieres i det uendelige!
Det praktiske:
- Antal portioner: 12 ruller
- Forberedelsestid: 25 min.
- Tilberedningstid: 20 min.
Ingredienser:
- 1-2 lige agurker, så faste som muligt
- Flødeost
- mikrogrønt, f.eks. radiser, solsikke og pink kål
- tynde grønsagsstave, fx. gulerod
Fremgangsmåde:
- Skær agurken i tynde skiver på langs - brug gerne et mandolinjern - og placer dem på et rent viskestykke. Drys med salt og lad trække 20-25 min., hvorefter agurkeskiverne forsigtig duppes tørre.
- Gør i mellemtiden grønsager og mikrogrønt klar og skær det i passende stykker.
- Rør flødeosten med salt, peber og fintklippet mikrogrønt og smør forsigtigt et tyndt lag på agurkeskiven. Placer dit fyld ovenpå, så det flugter med bunden og stikker lidt op i toppen. Rul så agurkeskiven sammen om fyldet.
- Server agurkerullerne på et flot fladt fad.
TIP: Du kan bruge en neutral flødeost eller en med hvidløg eller urter - gedeost eller hummus er også rigtig godt! Prøv også med tyndestænger af forskelligfarvede peberfrugter, fintsnittet fennikel, radiser eller glaskål.
Velbekomme 💚
Skriv dig op til Tiny Gardens nyhedsbrev, så får du en gratis frøpakke med 6 forskellige typer frø i din første ordre 🌱