Laksemousse med mikrogrønt

Laksemousse med mikrogrønt

Nem og delikat laksemousse. Lav den på en rest dampet laks eller brug varmrøget laks alt efter hvilken smag du foretrækker.

Det praktiske:

  • Antal portioner: 4
  • Forberedelsestid: 5 min.
  • Tilberedningstid: 5 min.

Ingredienser:

  • 125 g tilberedt laks
  • 2-3 spsk cremefraiche
  • Lidt hakket rødløg, purløg eller hvidløgsspirer
  • en halv bakke mikrogrønt, fx. sennep, mizuna eller karse
  • salt, peber og evt. revet citronskal

Fremgangsmåde:

  1. Rør laksen med de øvrige ingredienser til en passende konsistens. Tilsæt creme fraiche lidt af gangen indtil du har den ønskede konsistens.
  2. Server på tynde skiver ristet brød toppet med lidt ekstra mikrogrønt.

TIP: Moussen kan også bruges i sandwich eller anrettet i små salatblade.

Velbekomme 💚

Skriv dig op til Tiny Gardens nyhedsbrev, så får du en gratis frøpakke med 6 forskellige typer frø i din første ordre 🌱