Klassisk æg og rejer med avocadocreme og spirer


Et lille twist på den klassiske æg og rejer med hjertesalat, avocadocreme og spirer.

Det praktiske:

  • Antal portioner: 6 - 8 
  • Forberedelsestid: 15 min.
  • Tilberedningstid: 5 min.

Ingredienser:

  • 6 æg
  • 150 g rejer
  • 1 stor avocado
  • 1 - 2 spsk creme fraice
  • 12 Hjertesalat blade
  • Lidt mayonnaise
  • Mikrogrønt til topping, f.eks. rucola og radise
  • Citron saft, salt og peber

Fremgangsmåde:

  1. Kog æggene smilende, dvs. ca. 7-8 min.
  2. Mos avocado og bland creme fraice i. Smag til med citron saft, salt og peber.
  3. Pil æggene, skær dem over i to og placer hvert æg på en skefuld avocadomos i et enkelt hjertesalat blad.
  4. Pynt med rejer, mayonnaise og spirer på toppen.

Velbekomme 💚


Skriv dig op til Tiny Gardens nyhedsbrev, så får du en gratis frøpakke med 6 forskellige typer frø i din første ordre 🌱