Et lille twist på den klassiske æg og rejer med hjertesalat, avocadocreme og spirer.
Det praktiske:
- Antal portioner: 6 - 8
- Forberedelsestid: 15 min.
- Tilberedningstid: 5 min.
Ingredienser:
- 6 æg
- 150 g rejer
- 1 stor avocado
- 1 - 2 spsk creme fraice
- 12 Hjertesalat blade
- Lidt mayonnaise
- Mikrogrønt til topping, f.eks. rucola og radise
- Citron saft, salt og peber
Fremgangsmåde:
-
Kog æggene smilende, dvs. ca. 7-8 min.
- Mos avocado og bland creme fraice i. Smag til med citron saft, salt og peber.
-
Pil æggene, skær dem over i to og placer hvert æg på en skefuld avocadomos i et enkelt hjertesalat blad.
- Pynt med rejer, mayonnaise og spirer på toppen.
Velbekomme 💚
Skriv dig op til Tiny Gardens nyhedsbrev, så får du en gratis frøpakke med 6 forskellige typer frø i din første ordre 🌱