Et lille twist på den klassiske æg og rejer med hjertesalat, avocadocreme og spirer.
Det praktiske:
- Antal portioner: 6 - 8
 - Forberedelsestid: 15 min.
 - Tilberedningstid: 5 min.
 
Ingredienser:
- 6 æg
 - 150 g rejer
 - 1 stor avocado
 - 1 - 2 spsk creme fraiche
 - 12 Hjertesalat blade
 - Lidt mayonnaise
 - Mikrogrønt til topping, f.eks. rucola og radise
 - Citron saft, salt og peber
 
Fremgangsmåde:
- Kog æggene smilende, dvs. ca. 7-8 min.
 - Mos avocado og bland creme fraiche i. Smag til med citron saft, salt og peber.
 - Pil æggene, skær dem over i to og placer hvert æg på en skefuld avocado-mos i et enkelt hjertesalat blad.
 - Pynt med rejer, mayonnaise og spirer på toppen.
 
Velbekomme 💚
Har du fået lyst til selv at dyrke mikrogrønt? Se vores spirebakker i funktionelt dansk design her