Salat med grillede nektariner, feta, sprød skinke og rucola mikrogrønt

Salat med grillede nektariner, feta, sprød skinke og rucola mikrogrønt

Grillede ferskner eller nektariner har en helt særlig sommer-agtig smag. Du kan sagtens lave dem på en grillpande indenfor. 

Det praktiske:

  • Antal portioner: 4
  • Forberedelsestid: 5 min.
  • Tilberedningstid: 15 min.

Ingredienser:

  • 4 nektariner (eller ferskner) halverede og uden sten
  • 100 g feta ost
  • et salathoved, gerne en sprød type
  • 4-6 skiver tyndtskåret røget skinke
  • rucola mikrogrønt (eller mizuna) 
  • vinagrette af 3 spsk olie, 2 spsk citronsaft, 1 tsk honning, salt og peber 

Fremgangsmåde:

  1. Grill frugterne kort på en glohed pande/grill
  2. Steg skinken, så den bliver sprød
  3. Skyl salaten og pluk den i mundrette stykker
  4. Anret de grillede nektariner på en bund af salat, dryp vinaigretten over og top med smuldret fetaost, sprøde skinkestykker og rucola mikrogrønt.

Velbekomme 💚

TIP: Du kan gøre salaten mere fyldig ved at tilsætte kogt quinoa eller perlebyg.

Skriv dig op til Tiny Gardens nyhedsbrev, så får du en gratis frøpakke med 6 forskellige typer frø i din første ordre 🌱