Grillede ferskner eller nektariner har en helt særlig sommer-agtig smag. Du kan sagtens lave dem på en grillpande indenfor.
Det praktiske:
- Antal portioner: 4
 - Forberedelsestid: 5 min.
 - Tilberedningstid: 15 min.
 
Ingredienser:
- 4 nektariner (eller ferskner) halverede og uden sten
 - 100 g feta ost
 - et salathoved, gerne en sprød type
 - 4-6 skiver tyndtskåret røget skinke
 - rucola mikrogrønt (eller mizuna)
 - vinagrette af 3 spsk olie, 2 spsk citronsaft, 1 tsk honning, salt og peber
 
Fremgangsmåde:
- Grill frugterne kort på en glohed pande/grill
 - Steg skinken, så den bliver sprød
 - Skyl salaten og pluk den i mundrette stykker
 - Anret de grillede nektariner på en bund af salat, dryp vinaigretten over og top med smuldret fetaost, sprøde skinkestykker og rucola mikrogrønt.
 
TIP: Du kan gøre salaten mere fyldig ved at tilsætte kogt quinoa eller perlebyg.
Velbekomme 💚
Har du fået lyst til selv at dyrke mikrogrønt? Se vores spirebakker i funktionelt dansk design her