Grillede ferskner eller nektariner har en helt særlig sommer-agtig smag. Du kan sagtens lave dem på en grillpande indenfor.
Det praktiske:
- Antal portioner: 4
- Forberedelsestid: 5 min.
- Tilberedningstid: 15 min.
Ingredienser:
- 4 nektariner (eller ferskner) halverede og uden sten
- 100 g feta ost
- et salathoved, gerne en sprød type
- 4-6 skiver tyndtskåret røget skinke
- rucola mikrogrønt (eller mizuna)
- vinagrette af 3 spsk olie, 2 spsk citronsaft, 1 tsk honning, salt og peber
Fremgangsmåde:
- Grill frugterne kort på en glohed pande/grill
- Steg skinken, så den bliver sprød
- Skyl salaten og pluk den i mundrette stykker
- Anret de grillede nektariner på en bund af salat, dryp vinaigretten over og top med smuldret fetaost, sprøde skinkestykker og rucola mikrogrønt.
Velbekomme 💚
TIP: Du kan gøre salaten mere fyldig ved at tilsætte kogt quinoa eller perlebyg.
Skriv dig op til Tiny Gardens nyhedsbrev, så får du en gratis frøpakke med 6 forskellige typer frø i din første ordre 🌱