Æggesalat er så nemt at lave. Nyd den på ristet brød, som en del af en lækker sandwich til picnicen, eller server den i små salatblade til en hyggelig brunch eller frokost. Top det hele med dit yndlingsmikrogrønt for en ekstra smagsoplevelse.
Det praktiske:
- Antal portioner: 4
- Forberedelsestid: 5 min.
- Tilberedningstid: 15 min.
Ingredienser:
- 6 æg
- 1-2 spsk mayonnaise
- 1-2 spsk yoghurt eller andet surmælksprodukt
- 5-6 finthakkede cornichoner
- salt, peber
- sennepsspirer (du kan bruge alle slags spirer, men jeg synes de stærke klæder æggene bedst)
- ekstra mikrogrønt til pynt.
Fremgangsmåde:
- Kog æggene 7 min. så er de smilende og den let flydende blomme gør at du kan spare lidt på mayo'en.
- Afkøl og pil æggene. del dem evt. et par gange om kom dem i en skål.
- Rør æggene sammen med mayo og yoghurt med en gaffel, der samtidig maser æggene.
- Tilsæt finthakkede chornichoner og mikrogrønt
- Smag til med salt, peber (og evt. lidt sennep, hvis du bruger en anden slags mikrogønt)
- Server med ekstra mikrogrønt.