Æggesalat er så nemt at lave. Nyd den på ristet brød, som en del af en lækker sandwich til picnicen, eller server den i små salatblade til en hyggelig brunch eller frokost. Top det hele med dit yndlingsmikrogrønt for en ekstra smagsoplevelse.
Det praktiske:
- Antal portioner: 4
 - Forberedelsestid: 5 min.
 - Tilberedningstid: 15 min.
 
Ingredienser:
- 6 æg
 - 1-2 spsk mayonnaise
 - 1-2 spsk yoghurt eller andet surmælksprodukt
 - 5-6 finthakkede cornichoner
 - salt, peber
 - sennepsspirer (du kan bruge alle slags spirer, men jeg synes de stærke klæder æggene bedst)
 - ekstra mikrogrønt til pynt.
 
Fremgangsmåde:
- Kog æggene 7 min. så er de smilende og den let flydende blomme gør at du kan spare lidt på mayo'en.
 - Afkøl og pil æggene. del dem evt. et par gange om kom dem i en skål.
 - Rør æggene sammen med mayo og yoghurt med en gaffel, der samtidig maser æggene.
 - Tilsæt finthakkede chornichoner og mikrogrønt
 - Smag til med salt, peber (og evt. lidt sennep, hvis du bruger en anden slags mikrogønt)
 - Server med ekstra mikrogrønt.
 
Velbekomme 💚
Har du fået lyst til selv at dyrke mikrogrønt? Se vores spirebakker i funktionelt dansk design her