Små kogte, nye rødbeder får masser af modspil med feta ost og grønne urter i denne mættende salat.
Det praktiske:
- Antal portioner: 4
- Forberedelsestid: 30 min.
- Tilberedningstid: 5 min.
Ingredienser:
- 1/2 kg rødbeder
- 100 g feta ost
- iceberg salat
- 1-2 bdt. grønne urter, fx. brøndkarse og nasturtium
- Solsikkeskud
- vinaigrette af 3 spsk olie, 2 spsk balsamico eddike, 1 tsk honning, 1 tsk sennep, salt og peber
Fremgangsmåde:
- Kog de nye rødbeder til de er møre - afhængig af størrelse tager det 30-60 min. Rødbederne er møre, når en stegenål let glider igennem. Spul med koldt vand og smut rødbederne ud af skrællen.
- Skær rødbederne i skiver og vend med senneps-honning vinaigretten.
- Anret med salat, masser af plukkede urter, solsikkeskud og smuldret feta.
Velbekomme 💚
Skriv dig op til Tiny Gardens nyhedsbrev, så får du en gratis frøpakke med 6 forskellige typer frø i din første ordre 🌱