Salat med rødbeder, feta, urter og solsikkeskud

Salat med rødbeder, feta, urter og solsikkeskud

Små kogte, nye rødbeder får masser af modspil med feta ost og grønne urter i denne mættende salat.

Det praktiske:

  • Antal portioner: 4
  • Forberedelsestid: 30 min.
  • Tilberedningstid: 5 min.

Ingredienser:

  • 1/2 kg rødbeder
  • 100 g feta ost
  • iceberg salat
  • 1-2 bdt. grønne urter, fx. brøndkarse og nasturtium
  • Solsikkeskud 
  • vinaigrette af 3 spsk olie, 2 spsk balsamico eddike, 1 tsk honning, 1 tsk sennep, salt og peber 

Fremgangsmåde:

  1. Kog de nye rødbeder til de er møre - afhængig af størrelse tager det 30-60 min. Rødbederne er møre, når en stegenål let glider igennem. Spul med koldt vand og smut rødbederne ud af skrællen.
  2. Skær rødbederne i skiver og vend med senneps-honning vinaigretten.
  3. Anret med salat, masser af plukkede urter, solsikkeskud og smuldret feta.

Velbekomme 💚

Skriv dig op til Tiny Gardens nyhedsbrev, så får du en gratis frøpakke med 6 forskellige typer frø i din første ordre 🌱