Dressing med mikrogrønt

Dressing med mikrogrønt

Lav en sund og smuk dressing hvor du blender mikrogrønt med citronsaft, honning og olivenolie. Lækkert til pasta, hvide bønner eller kogte kartofler.

På billedet har jeg vendt dressingen med pasta, agurk og tomat og toppet med revet ost.

Ingredienser:

  • 1 bakke mikrogrønt, f.eks. ært, solsikke eller broccoli
  • saft og revet skal af 1 citron
  • 1 teskefuld honning
  • ca. 1 dl olivenolie
  • saft og revet skal af 1 citron
  • salt og peber
  • evt. lidt vand

Fremgangsmåde:

  • Klip mikrogrønt i mindre stykker. 
  • Blend hele molevitten og smag til med salt, peber og evt. mere citron.
  • Du kan evt. spæde med lidt vand, hvis dressingen er for tyk

TIP: Du kan bruge andre slags mikrogrønt end de foreslåede - også god hvis du har rester du ikke har fået brugt, en blanding fungerer fint. Vær opmærksom på, at dressingen tager smag af det du bruger, så pas på den ikke bliver for stærk eller bitter hvis du bruger meget sennep, rucola eller radise.

Velbekomme 💚

Har du fået lyst til selv at dyrke mikrogrønt? Se vores spirebakker i funktionelt dansk design her