Bananpandekager med amarant

Bananpandekager med amarant

Skøn og nem opskrift på sunde pandekager. De smager skønt om morgenen med masser af bær, lidt hakkede nødder og en skefuld yoghurt, men prøv også den salte variant, der er vist på billedet 🌱

Det praktiske:

  • Antal: ca. 10 stk.
  • Forberedelsestid: 5 min.
  • Tilberedningstid: 15 min.

Ingredienser:

  • 1 bananer - gerne godt moden
  • 2 æg
  • 4 spsk hytteost
  • 50 g havregryn
  • en anelse vanilje eller salt

Topping - sød

  • bær
  • hakkede nødder
  • yoghurt
  • evt. lidt flydende honning
  • mikrogrønt: amarant, citronmelisse eller basilikum

Topping - salt

  • Hytteost, evt. rørt med mikrogrønt
  • Spirer efter eget valg, f.eks. hvidløg og amarant

Fremgangsmåde:

  1. Blend alle ingredienserne til en ensartet masse
  2. steg små pandekager i smør eller olie. jeg bruger en spiseskefuld dej og giver dem 2-3 minutter på hver side
  3. server pandekagerne med det valgte tilbehør. Du kan enten portionsanrette eller selv samle ved bordet.
  4. Pynt med mikrogrønt

Velbekomme 💚

Har du fået lyst til selv at dyrke mikrogrønt? Se vores spirebakker i funktionelt dansk design her