
Usædvanlig, men meget lækker smagskombination af rejer, peberrod og solsikkeskud.
Det praktiske:
- Antal portioner: 4 personer
- Forberedelsestid: 10 min.
- Tilberedningstid: 10 min.
Ingredienser:
- 150 g rejer
- 1 spsk mayonaise
- 2 spsk creme fraiche 9%
- 1-2 store spsk friskrevet peberrod
- Salt
- Solsikkespirer, evt. mizuna spirer
- 4 kogte æg
- Rosenpeber
Fremgangsmåde:
- Rør en creme af mayo, creme fraiche, peberrod og de finthakkede stængler af solsikkeskuddene. Smag til med salt og måske mere peberrod, den skarpe peberrodssmag komplementerer de søde rejer rigtig godt.
- Vend rejerne i cremen og pynt med toppen af solsikkerne. Mizuna mikrogrønt smager også rigtig godt til rejesalaten.
- Server med kogte æg drysset med rosenpeber. Brug rugbrød til frokost og sprødt flutes, hvis du vælger at servere som en forret.
Velbekomme 💚
Har du fået lyst til selv at dyrke mikrogrønt? Se vores spirebakker i funktionelt dansk design her
Opskriften er udviklet af Githa Bennorth.