Rejer i peberrodscreme med solsikkespirer

Rejer i peberrodscreme med solsikkespirer

Usædvanlig, men meget lækker smagskombination af rejer, peberrod og solsikkeskud. 

Det praktiske:

  • Antal portioner: 4 personer
  • Forberedelsestid: 10 min.
  • Tilberedningstid: 10 min.

Ingredienser:

  • 150 g rejer
  • 1 spsk mayonaise
  • 2 spsk creme fraiche 9%
  • 1-2 store spsk friskrevet peberrod
  • Salt
  • Solsikkespirer, evt. mizuna spirer
  • 4 kogte æg
  • Rosenpeber

Fremgangsmåde:

  1. Rør en creme af mayo, creme fraiche, peberrod og de finthakkede stængler af solsikkeskuddene. Smag til med salt og måske mere peberrod, den skarpe peberrodssmag komplementerer de søde rejer rigtig godt.
  2. Vend rejerne i cremen og pynt med toppen af solsikkerne. Mizuna mikrogrønt smager også rigtig godt til rejesalaten.
  3. Server med kogte æg drysset med rosenpeber. Brug rugbrød til frokost og sprødt flutes, hvis du vælger at servere som en forret.

Velbekomme 💚

Skriv dig op til tiny gardens nyhedsbrev får du en gratis frøpakke med 6 forskellige typer frø i din første ordre 🌱

Opskriften er udviklet af Githa Bennorth.