REJER I SOLSIKKESPIRER OG PEBERRODSCREME


rejer i solsikkeskud og peberrodUsædvanlig, men meget lækker smagskombination af rejer, peberrod og solsikkeskud. 

Det skal du bruge:

  • 150 g rejer
  • 1 spsk mayonaise
  • 2 spsk creme fraiche 9%
  • 1-2 store spsk friskrevet peberrod
  • salt
  • solsikkespirer
  • evt. kogte æg, rosenpeber og mizuna mikrogrønt

Sådan gør du:

Rør en creme af mayo, creme fraiche, peberrod og de finthakkede stængler af solsikkeskuddene. Smag til med salt og måske mere peberrod, den skarpe peberrodssmag komplementerer de søde rejer rigtig godt.

Vend rejerne i cremen og pynt med toppen af solsikkerne. Mizuna mikrogrønt smager også rigtig godt til rejesalaten.

Server evt. med kogte æg drysset med rosenpeber. Brug rugbrød til frokost og sprødt flutes, hvis du vælger at servere som en forret.

Opskriften er udviklet af Githa Bennorth.