Melon og skinke er en klassiker fra det italienske køkken - her har jeg givet retten et tvist med fennikel mikrogrønt - det kunne også være rucola🌱
Det praktiske:
- Antal portioner: 2-4
 - Forberedelsestid: 5 min.
 - Tilberedningstid: 5 min.
 
Ingredienser:
- 1 sød melon, gerne en af de danske netmeloner i sæsonen
 - 4-8 skiver røget skinke
 - fennikel mikrogrønt
 - Olivenolie og balsamicoeddike
 
Fremgangsmåde:
- Vask melonen og skær den i fine både uden skræl
 - Sno et stykke skinke rundt om hver melonbåd eller arranger den ovenpå
 - Drys fennikel mikrogrønt på toppen og server med en god olivenolie og en balsamicoeddike.
 
TIP: Prøv at bruge figner, modne pærer eller ferskner/nektariner på samme måde - kombinationen af den søde frugt og den salte skinke er rigtig god.
Velbekomme 💚
Har du fået lyst til selv at dyrke mikrogrønt? Se vores spirebakker i funktionelt dansk design her