Melon og skinke er en klassiker fra det italienske køkken - her har jeg givet retten et tvist med fennikel mikrogrønt - det kunne også være rucola🌱
Det praktiske:
- Antal portioner: 2-4
- Forberedelsestid: 5 min.
- Tilberedningstid: 5 min.
Ingredienser:
- 1 sød melon, gerne en af de danske netmeloner i sæsonen
- 4-8 skiver røget skinke
- fennikel mikrogrønt
- Olivenolie og balsamicoeddike
Fremgangsmåde:
- Vask melonen og skær den i fine både uden skræl
- Sno et stykke skinke rundt om hver melonbåd eller arranger den ovenpå
- Drys fennikel mikrogrønt på toppen og server med en god olivenolie og en balsamicoeddike.
TIP: Prøv at bruge figner, modne pærer eller ferskner/nektariner på samme måde - kombinationen af den søde frugt og den salte skinke er rigtig god.
Velbekomme 💚
Skriv dig op til Tiny Gardens nyhedsbrev, så får du en gratis frøpakke med 6 forskellige typer frø i din første ordre 🌱