Om os

"Jeg synes, at alle bør have ret til en have. Men ikke alle har plads, tid eller råd. Derfor sælger vi produkter, som gør det nemt at dyrke mikrogrønt i små vindueshaver året rundt. En vindueshave kræver et minimum af plads. Der går kun 1-2 uger, fra du sår, til du kan høste – og så koster den lille have ikke en bondegård. Hele værdigrundlaget i Tiny Gardens er bygget på glæden ved at få planter, ideer og mennesker til at spire og gro."

Helle Haugaard, cand. hort. Ph.D. stifter af Tiny Gardens

VI BRINGER KØKKENHAVEN INDENFOR

Tiny Gardens ønsker, at alle skal opleve glæden ved at dyrke lidt af deres egen mad. Vores økologiske frø, hampemåtter og dyrkningsbeholdere gør det nemt at dyrke mikrogrønt uden jord og gødning.

Vi tilbyder nemme, sunde og bæredygtige produkter i vores webshop til private og har også grønne løsninger til virksomheder.

Det er vores ønske, at Tiny Gardens’ vindueshaver skal pynte i hjemmet på lige fod med andet boligtilbehør. Derfor er vores træbakke og Root-dyrkningsbeholder udviklet i samarbejde med den danske designer Philip Bro Ludvigsen.

HVAD ER MIKROGRØNT?

Mikrogrønt er krydderurter og grøntsager, som høstes og spises, mens de er små spirer. Planterne bugner med små kimblade, som er fulde af smag, farve og vitaminer – lige til at drysse over maden ligesom karse.

Mikrogrønt er en nem måde at få smagen af naturens friske urter ind i køkkenet året rundt.

Karse er nok den type mikrogrønt, som de fleste kender. Men broccoli, radiser, rucola, ærter og andre planter kan også spises på samme måde som karse. Mange bliver overraskede over, hvor megen smag de små blade gemmer på.

Mision

Tiny Gardens er en socialøkonomisk virksomhed. Vi bidrager til at skabe et mere rummeligt arbejdsmarked ved at samarbejde med og skabe plads til mennesker med udfordringer.

Det gør vi under rammen af FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling. Vi har fokus på mål 8 om “Anstændige jobs og økonomisk vækst” samt mål 12 om “Ansvarligt forbrug og produktion”.

At handle hos Tiny Gardens støtter op om bæredygtig produktion fra start til slut.

Vision

At udbrede muligheden for og glæden ved at dyrke og spise selvproduceret mikrogrønt.

At stile mod at alle produkter er bæredygtige, funktionelle og af høj kvalitet og adskiller sig ved at fremstå i moderne, dansk design.

Kontakt os