Spejlæg i peberfrugt med karse

Spejlæg i peberfrugt med karse

Her er en sjov ide til at servere spejlæg, nemlig i en ring af peberfrugt. Vælg forskellige farver og lav en god tyk ring, så ægget kan være der.

Det praktiske:

  • Antal portioner: 1
  • Forberedelsestid: 5 min.
  • Tilberedningstid: 10 min.

Ingredienser:

  • 1 æg
  • 1 tyk ring af en stor peberfrugt
  • Karse
  • 3 skiver bacon
  • 1 skive rugbrød
  • Fedtstof til stegning

Fremgangsmåde:

  1. Varm en pande godt op med dit foretrukne fedtstof og skru så ned til middel varme.
  2. Kom peberfrugt-ringen på panden.
  3. Slå ægget ud inden i peberfrugten.
  4. Steg et par minutter – evt. på begge sider – til ægget er som du kan lide det.
  5. Steg baconet sprødt og læg det på fedtsugende papir.
  6. Anret på en tallerken og drys med karse.

TIP: du kan også bruge mizuna, pak choi eller radise som topping.

Velbekomme 💚

Har du fået lyst til selv at dyrke mikrogrønt? Se vores spirebakker i funktionelt dansk design her