Grillede asparges og forårsløg med solsikkeskud og purløgsblomster

Grillede asparges og forårsløg med solsikkeskud og purløgsblomster

Nemt tilbehør til maden, hvis grillen allerede er tændt. Du kan naturligvis også lave grønsagerne på en grill pande eller almindelig pande. 

Det praktiske:

  • Antal portioner: 2-4
  • Forberedelsestid: 5 min.
  • Tilberedningstid: 5 min.

Ingredienser:

  • 1 bundt asparges
  • 1 bundt forårsløg
  • 2-4 tynde skiver rugbrød
  • olivenolie
  • Balsamico eddike
  • solsikkeskud
  • evt. purløgsblomster

Fremgangsmåde:

Rens og skyl asparges og forårsløg. Pensl dem med lidt olivenolie og krydr med salt og peber.

Grill grønsagerne over direkte varme i få minutter, blot til de har fået lidt farve.

Anret på et fad, dryp med en god balsamico og læg purløgsblomster og solsikkeskud i et bånd henover.

Velbekomme 💚

TIP: Du kan også grille nye gulerødder og spidskål skåret i kvarter.


Skriv dig op til Tiny Gardens nyhedsbrev, så får du en gratis frøpakke med 6 forskellige typer frø i din første ordre 🌱