
Nemt tilbehør til maden, hvis grillen allerede er tændt. Du kan naturligvis også lave grønsagerne på en grill pande eller almindelig pande.
Det praktiske:
- Antal portioner: 2-4
- Forberedelsestid: 5 min.
- Tilberedningstid: 5 min.
Ingredienser:
- 1 bundt asparges
- 1 bundt forårsløg
- 2-4 tynde skiver rugbrød
- olivenolie
- Balsamico eddike
- solsikkeskud
- evt. purløgsblomster
Fremgangsmåde:
- Rens og skyl asparges og forårsløg. Pensl dem med lidt olivenolie og krydr med salt og peber.
- Grill grønsagerne over direkte varme i få minutter, blot til de har fået lidt farve.
- Anret på et fad, dryp med en god balsamico og læg purløgsblomster og solsikkeskud i et bånd henover.
TIP: Du kan også grille nye gulerødder og spidskål skåret i kvarter.
Velbekomme 💚
Har du fået lyst til selv at dyrke mikrogrønt? Se vores spirebakker i funktionelt dansk design her