Nem og hurtig æggesalat fyldt med lækre spirer.
Det praktiske:
- Antal portioner: 6
- Forberedelsestid: 10 min.
- Tilberedningstid: 5 min.
Ingredienser:
- 6 æg
- 200 g hytteost
- 1 spsk mayonnaise
- Salt, peber, karry efter smag
- Blandet spirer til topping: Sennep, Kløver og Karse.
Fremgangsmåde:
-
Kog æggene smilende, dvs. ca. 7-8 min.
-
Pil æggene og kom dem i en skål. Klem dem evt. på kryds og tværs i æggedeleren eller mos dem med en gaffel.
-
Tilsæt hytteost, mayonnaise, spirer og krydderier og rør godt rundt.
-
Smag til og anret i en smuk skål med ekstra spirer på toppen.
Velbekomme 💚
Skriv dig op til Tiny Gardens nyhedsbrev, så får du en gratis frøpakke med 6 forskellige typer frø i din første ordre 🌱