Æggesalat med blandet mikrogrønt

Æggesalat med blandet mikrogrønt

Nem og hurtig æggesalat fyldt med lækre spirer.

Det praktiske:

  • Antal portioner: 6 
  • Forberedelsestid: 10 min.
  • Tilberedningstid: 5 min.

Ingredienser:

  • 6 æg
  • 200 g hytteost
  • 1 spsk mayonnaise
  • Salt, peber, karry efter smag
  • Blandet spirer til topping: Sennep, Kløver og Karse.

Fremgangsmåde:

  1. Kog æggene smilende, dvs. ca. 7-8 min.
  2. Pil æggene og kom dem i en skål. Klem dem evt. på kryds og tværs i æggedeleren eller mos dem med en gaffel.
  3. Tilsæt hytteost, mayonnaise, spirer og krydderier og rør godt rundt.
  4. Smag til og anret i en smuk skål med ekstra spirer på toppen.

Velbekomme 💚


Skriv dig op til Tiny Gardens nyhedsbrev, så får du en gratis frøpakke med 6 forskellige typer frø i din første ordre 🌱