En nem og farverig salat med asiatiske smage, lækre spirer og glaserede mandler. Grøntsagerne er et forslag, du kan bruge lige dem du har.
Det praktiske:
- Antal portioner: 4
- Forberedelsestid: 10 min.
- Tilberedningstid: 50 min.
Ingredienser:
- 100 g glasnudler
- 300 g gulerødder
- 300 g kål, på billedet er brugt rød og grøn spidskål
- 150 g agurk
- Spirer til topping, f.eks. solsikke, mizuna og bukkehorn
- 100 g mandler
- 2 spsk tamari eller soya
- 2 tsk honning
Dressing
- 2 spsk olie
- 2 spsk lime eller citronsaft
- 1 spak tamari eller soya
- 2 spsk fintrevet ingefær
- peber
Fremgangsmåde:
- Kog nudlerne efter anvisningen på pakken
- Lav imens dressingen og hæld den over de kogte nudler.
- Snit alle grøntsager fint og bland dem med nudler og dressing.
- Glaserede mandler. Risk mandlerne på en tør pande til de er gyldne. Tilsæt soya og honning og glaseres i kort tid.
- Anret salaten med masser af spirer og glaserede mandler på toppen.
Velbekomme 💚
Skriv dig op til Tiny Gardens nyhedsbrev, så får du en gratis frøpakke med 6 forskellige typer frø i din første ordre 🌱