En nem og farverig salat med asiatiske smage, lækre spirer og glaserede mandler. Grøntsagerne er et forslag, du kan bruge lige dem du har.
Det praktiske:
- Antal portioner: 4
 - Forberedelsestid: 10 min.
 - Tilberedningstid: 50 min.
 
Ingredienser:
- 100 g glasnudler
 - 300 g gulerødder
 - 300 g kål, på billedet er brugt rød og grøn spidskål
 - 150 g agurk
 - Spirer til topping, f.eks. solsikke, mizuna og bukkehorn
 - 100 g mandler
 - 2 spsk tamari eller soya
 - 2 tsk honning
 
Dressing:
- 2 spsk olie
 - 2 spsk lime eller citronsaft
 - 1 spak tamari eller soya
 - 2 spsk fintrevet ingefær
 - peber
 
Fremgangsmåde:
- Kog nudlerne efter anvisningen på pakken
 - Lav imens dressingen og hæld den over de kogte nudler.
 - Snit alle grøntsager fint og bland dem med nudler og dressing.
 - Glaserede mandler. Risk mandlerne på en tør pande til de er gyldne. Tilsæt soya og honning og glaseres i kort tid.
 - Anret salaten med masser af spirer og glaserede mandler på toppen.
 
Velbekomme 💚
Har du fået lyst til selv at dyrke mikrogrønt? Se vores spirebakker i funktionelt dansk design her