Thai nudel salat med mizuna og bukkehorn

Thai nudel salat med mizuna og bukkehorn

En nem og farverig salat med asiatiske smage, lækre spirer og glaserede mandler. Grøntsagerne er et forslag, du kan bruge lige dem du har.

Det praktiske:

  • Antal portioner: 4 
  • Forberedelsestid: 10 min.
  • Tilberedningstid: 50 min.

Ingredienser:

  • 100 g glasnudler
  • 300 g gulerødder
  • 300 g kål, på billedet er brugt rød og grøn spidskål
  • 150 g agurk
  • Spirer til topping, f.eks. solsikke, mizuna og bukkehorn
  • 100 g mandler
  • 2 spsk tamari eller soya
  • 2 tsk honning

Dressing:

  • 2 spsk olie
  • 2 spsk lime eller citronsaft
  • 1 spak tamari eller soya
  • 2 spsk fintrevet ingefær
  • peber

Fremgangsmåde:

  1. Kog nudlerne efter anvisningen på pakken
  2. Lav imens dressingen og hæld den over de kogte nudler.
  3. Snit alle grøntsager fint og bland dem med nudler og dressing.
  4. Glaserede mandler. Risk mandlerne på en tør pande til de er gyldne. Tilsæt soya og honning og glaseres i kort tid.
  5. Anret salaten med masser af spirer og glaserede mandler på toppen.

 

 Velbekomme 💚

Har du fået lyst til selv at dyrke mikrogrønt? Se vores spirebakker i funktionelt dansk design her