Fiskefilet med remoulade og broccoli spirer

Fiskefilet med remoulade og broccoli spirer

Skønne nystegte fiskefileter kan både bruges som smørrebrød eller spises til aftensmad med fx. kartofler eller ris til. Broccoli og fennikel spirer synes jeg passer godt til, men vælg de smage du bedst kan lide. 🌱

Det praktiske:

  • Antal portioner: 4 
  • Forberedelsestid: 10 min.
  • Tilberedningstid: 10 min.

Ingredienser:

  • 4-8 fiskefileter, alt efter størrelse
  • 1 æg
  • 2 -4 spsk. hvedemel
  • 1-2 dl rasp
  • Salt og peber
  • Smør til stegning
  • Citron, mikrogrønt efter eget valg, f.eks. broccoli eller fennikel samt remoulade til topping

Fremgangsmåde:

  1. Start med at soignere fiske fileterne.
  2. Blad mel med salt og peber på en stor tallerken
  3. Pisk ægget med lidt vand med en gaffel i en dyb tallerken
  4. Kom raspen ud på endnu en flad tallerken.
  5. Vend fiske filetterne i først mel, så æg og til sidst rasp.
  6. Smelt smørret på en pande og steg fiske filetterne gyldne på begge sider
  7. Lav smørrebrød med godt brød og pynt med remoulade, mikrogrønt og citron. 

Velbekomme 💚

Har du fået lyst til selv at dyrke mikrogrønt? Se vores spirebakker i funktionelt dansk design her