Skønne nystegte fiskefiletter kan både bruges som smørrebrød eller spises til aftensmad med fx. kartofler eller ris til. Fennikel spirer synes jeg passer godt til, men vælg de smage du bedst kan lide. 🌱
Det praktiske:
- Antal portioner: 4
- Forberedelsestid: 10 min.
- Tilberedningstid: 10 min.
Ingredienser:
- 4-8 fiskefiletter, alt efter størrelse
- 1 æg
- 2 -4 spsk. hvedemel
- 1-2 dl rasp
- Salt og peber
- Smør til stegning
- Citron, blandet spirer og remoulade til topping
Fremgangsmåde:
- Start med at soignere fiske filetterne.
- Blad mel med salt og peber på en stor tallerken
- Pisk ægget med lidt vand med en gaffel i en dyb tallerken
- Kom raspen ud på endnu en flad tallerken.
- Vend fiske filetterne i først mel, så æg og til sidst rasp.
- Smelt smørret på en pande og steg fiske filetterne gyldne på begge sider
- Lav smørrebrød med godt brød og pynt med remoulade, mikrogrønt og citron.
Velbekomme 💚
Skriv dig op til tiny gardens nyhedsbrev, så får du en gratis frøpakke med 6 forskellige typer frø i din første ordre 🌱