Peberfrugter med kapers og basilikum

Peberfrugter med kapers og basilikum

Grillede eller bagte peberfrugter får en skøn sød smag, som passer godt til de syrlig salte kapers, der giver bid sammen med de skønne solsikkespirer.

Ingredienser

  • 8 peberfrugter
  • 1 glas kapers
  • 1 bakke basilikum mikrogrønt

    Dressing

    • 4 spsk olie
    • 2 spsk eddike
    • 2 tsk sennep
    • salt og peber

    Fremgangsmåde:

    1. Vask peberfrugterne og grill dem til de er sorte
    2. Kom de varme peberfrugter i en pose og lad dem køle af. På denne måde løsner skindet sig og er nemt at pille af.
    3. Pil skindet af peberfrugterne og tag kernerne ud. Skær eller riv i passende stykker og arranger dem på et fladt fad.
    4. Bland dressingen og hæld den over peberfrugterne
    5. Pynt med kapers og basilikum

    TIP: Brug peberfrugter i forskellige farver for en mere farvestrålende salat. Du kan også bruge ristede pinjekerne i stedet for kapers og vælge at toppe med solsikkeskud eller tropaeolum.

    Velbekomme 💚

    Har du fået lyst til selv at dyrke mikrogrønt? Se vores spirebakker i funktionelt dansk design her