Grillede eller bagte peberfrugter får en skøn sød smag, som passer godt til de syrlig salte kapers, der giver bid sammen med de skønne solsikkespirer.
Ingredienser
- 8 peberfrugter
 - 1 glas kapers
 - 1 bakke basilikum mikrogrønt
 
Dressing
- 4 spsk olie
 - 2 spsk eddike
 - 2 tsk sennep
 - salt og peber
 
Fremgangsmåde:
- Vask peberfrugterne og grill dem til de er sorte
 - Kom de varme peberfrugter i en pose og lad dem køle af. På denne måde løsner skindet sig og er nemt at pille af.
 - Pil skindet af peberfrugterne og tag kernerne ud. Skær eller riv i passende stykker og arranger dem på et fladt fad.
 - Bland dressingen og hæld den over peberfrugterne
 - Pynt med kapers og basilikum
 
TIP: Brug peberfrugter i forskellige farver for en mere farvestrålende salat. Du kan også bruge ristede pinjekerne i stedet for kapers og vælge at toppe med solsikkeskud eller tropaeolum.
Velbekomme 💚
Har du fået lyst til selv at dyrke mikrogrønt? Se vores spirebakker i funktionelt dansk design her