Skøn forret eller let frokostret. Server med et godt brød til samt olivenolie og flagesalt til at dyppe i.
Det praktiske:
- Antal portioner: 4
 - Forberedelsestid: 5 min.
 - Tilberedningstid: 5 min.
 
Ingredienser:
- 
200 g tyndtskåret kalveinderlår
 - 1 usprøjtet citron
 - 4 spsk. olivenolie
 - salt, peber
 - 50 g parmesan
 - rucola mikrogrønt
 
Fremgangsmåde:
- Anret de tynde skiver kød på tallerkener på 4 tallerkner.
 - Riv skallen, og pres saften af citronen. Dryp med citronsaft og olivenolie, og riv lidt citronskal over. Krydr med salt og peber.
 - Fordel parmesanflager og rucola mikrogrønt over kødet.
 - Servér med groft brød til.
 
TIP: Du kan tilføje ristede pinjekerne til retten.
Velbekomme 💚
Har du fået lyst til selv at dyrke mikrogrønt? Se vores spirebakker i funktionelt dansk design her