Kartoffelsalat med pesto og sortkålsspirer

Kartoffelsalat med pesto og sortkålsspirer

Supernem kartoffelsalat, brug den f.eks. til fiskefrikadeller, almindelige frikadeller eller et stykke røget makrel

Det praktiske:

  • Antal portioner: 4 
  • Forberedelsestid: 5 min.
  • Tilberedningstid: 20  min.

Ingredienser:

  • 1 kg små (nye) kartofler
  • 1 lille glas pesto
  • 1 salathoved f.eks. romaine
  • evt. lidt olivenolie
  • Mikrogrønt til topping, f.eks. sortkål og radise

Fremgangsmåde:

  1. Kog kartoflerne i vand med rigeligt salt i 8 min. og lad dem trække færdige 8-10 min.
  2. Pil evt. kartoflerne og del dem 1-2 gange alt efter størrelse
  3. Bland de lune kartofler med 1 glas pesto og evt. lidt ekstra olivenolie
  4. Anret salatblade på et stort fad, gem lidt af de mindste til pynt, og fordel kartoffelsalaten ud over. Top med mikrogrønt efter eget valg.

TIP: Du kan selvfølgelig også lave din egen pesto, prøv f.eks. vores Foodwin pesto.

Velbekomme 💚

Har du fået lyst til selv at dyrke mikrogrønt? Se vores spirebakker i funktionelt dansk design her