Helles Opskrifter — Salat RSS



Salat med sorte ris, porre og blandet spirer

Fyldig salat med sorte ris, porrer og sharonfrugter. Brug de sunde spirer som pynt, f.eks. pinkkål, sortkål, pak choi eller broccoli. 🌱 Det praktiske: Antal portioner: 4 personer Forberedelsestid: 40 min. Tilberedningstid: 10 min. Ingredienser: 200 g sorte fuldkornsris 150 g sharonfrugt 150 g agurk 150 g porre 50 g icebergsalat 50 g valnøddekerner ½ bakke spirer, f.eks. pinkkål Dressing af 4 spsk valnøddeolie, 2 spsk eddike, 1 spsk rørsukker, 2 tsk sennep, salt og peber Fremgangsmåde: Kog risene i 35-40 min. og afkøl dem i en skål. Skær sharonfrugten i både. Halver agurken og skrab kernerne ud med en ske og skær den så i skiver. Skær porren i tynde ringe. Pluk salaten i mindre stykker. Rist valnødderne på en tør pande....

Fortsæt med at læse



Grøn salat med rosenblade, violet radise og ærtespirer

Smuk og enkel salat der får et tvist med rosenblade og spirer. Server den som tilbehør til f.eks. fisk eller kylling. 🌱 Det praktiske: Antal portioner: 1 portion Forberedelsestid: 5 min. Tilberedningstid: 5 min. Ingredienser: 1 håndfuld blandet spirer, fx. ært, solsikke og violet radise 1 håndfuld spæde salatblade Lidt rosenblade fra enten vilde roser eller usprøjtede fra haven. Andre spiselige blomster kan også bruge Olivenolie, citronsaft, salt og peber Fremgangsmåde: Skyl og bland forsigtigt de spæde salater, spirer og rosenblade. Rør olivenolie og citronsaft sammen med lidt salt og peber og dryp den over salaten. Velbekomme 💚 Skriv dig op til tiny gardens nyhedsbrev får du en gratis frøpakke med 6 forskellige typer frø i din første ordre 🌱

Fortsæt med at læse