Helles Opskrifter — Blandet spirer RSS



Klassisk æg og rejer med avocadocreme og spirer

Et lille twist på den klassiske æg og rejer med hjertesalat, avocadocreme og spirer. Det praktiske: Antal portioner: 6 - 8  Forberedelsestid: 15 min. Tilberedningstid: 5 min. Ingredienser: 6 æg 150 g rejer 1 stor avocado 1 - 2 spsk creme fraice 12 Hjertesalat blade Lidt mayonnaise Mikrogrønt til topping, f.eks. rucola og radise Citron saft, salt og peber Fremgangsmåde: Kog æggene smilende, dvs. ca. 7-8 min. Mos avocado og bland creme fraice i. Smag til med citron saft, salt og peber. Pil æggene, skær dem over i to og placer hvert æg på en skefuld avocadomos i et enkelt hjertesalat blad. Pynt med rejer, mayonnaise og spirer på toppen. Velbekomme 💚 Skriv dig op til Tiny Gardens nyhedsbrev, så får du en gratis frøpakke med 6...

Fortsæt med at læse



Æggesalat med blandet mikrogrønt

Nem og hurtig æggesalat fyldt med lækre spirer. Det praktiske: Antal portioner: 6  Forberedelsestid: 10 min. Tilberedningstid: 5 min. Ingredienser: 6 æg 200 g hytteost 1 spsk mayonnaise Salt, peber, karry efter smag Blandet spirer til topping: Sennep, Kløver og Karse. Fremgangsmåde: Kog æggene smilende, dvs. ca. 7-8 min. Pil æggene og kom dem i en skål. Klem dem evt. på kryds og tværs i æggedeleren eller mos dem med en gaffel. Tilsæt hytteost, mayonnaise, spirer og krydderier og rør godt rundt. Smag til og anret i en smuk skål med ekstra spirer på toppen. Velbekomme 💚 Skriv dig op til Tiny Gardens nyhedsbrev, så får du en gratis frøpakke med 6 forskellige typer frø i din første ordre 🌱

Fortsæt med at læse



Blinis med fisk og spirer

  Små lækre hapsere med dekorativ topping af bl.a. stenbiderrogn, rejer og ærteskud. De er lette at lave, ligner en million og er gode både på frokostbordet eller som små canapeer til et glas vin eller bobler. Ingredienser: Blinis med stenbiderrogn: Blinis (hjemmelavet eller købte) Creme fraise 38% Stenbiderrogn Rødløg Rucola spirer Blinis med vagtelæg og ærtespirer: Blinis Vagtelæg Rejer og el. rogn Ærtespirer Smør Blinis med laksemousse med Pak Choi spirer: Blinis Varmrøget laks Creme fraise 38% Citronsaft Salt og peber Pak Choi spirer Blinis med rejer, rogn og radisespirer: Blinis Rejer Rogn Creme fraise 38% Radisespirer Fremgangsmåde: Blinis med stenbiderrogn: Smør 1 ts creme fraiche 38% på blinien så der bliver en lille fordybning. Kom en skefuld stenbiderrogn ned...

Fortsæt med at læse



Thai nudel salat med blandet spirer

En nem og farverig salat med asiatiske smage, lækre spirer og glaserede mandler. Grøntsagerne er et forslag, du kan bruge lige dem du har. Det praktiske: Antal portioner: 4  Forberedelsestid: 10 min. Tilberedningstid: 50 min. Ingredienser: 100 g glasnudler 300 g gulerødder 300 g kål, på billedet er brugt rød og grøn spidskål 150 g agurk Spirer til topping, f.eks. solsikke, mizuna og bukkehorn 100 g mandler 2 spsk tamari eller soya 2 tsk honning Dressing 2 spsk olie 2 spsk lime eller citronsaft 1 spak tamari eller soya 2 spsk fintrevet ingefær peber Fremgangsmåde: Kog nudlerne efter anvisningen på pakken Lav imens dressingen og hæld den over de kogte nudler. Snit alle grøntsager fint og bland dem med nudler og dressing. Glaserede mandler. Risk...

Fortsæt med at læse



Fiskefilet med remoulade og spirer

Skønne nystegte fiskefiletter kan både bruges som smørrebrød eller spises til aftensmad med fx. kartofler eller ris til. Fennikel spirer synes jeg passer godt til, men vælg de smage du bedst kan lide. 🌱 Det praktiske: Antal portioner: 4  Forberedelsestid: 10 min. Tilberedningstid: 10 min. Ingredienser: 4-8 fiskefiletter, alt efter størrelse 1 æg 2 -4 spsk. hvedemel 1-2 dl rasp Salt og peber Smør til stegning Citron, blandet spirer og remoulade til topping Fremgangsmåde: Start med at soignere fiske filetterne. Blad mel med salt og peber på en stor tallerken Pisk ægget med lidt vand med en gaffel i en dyb tallerken Kom raspen ud på endnu en flad tallerken. Vend fiske filetterne i først mel, så æg og til sidst rasp. Smelt smørret...

Fortsæt med at læse