TILMELd DIG VOREs NYHEDSBREV OG FÅ 10% VELKOMSTRABAT

Helles Opskrifter

FRISKE FORÅRSRULLER MED ÆRTESKUD OG BUKKEHORN October 01 2020

friske forårsruller med ærteskud og bukkehorn
Friske forårsruller er en lækker lille snack, en fin forret eller et helt måltid, hvis du supplerer med en fyldig salat med f.eks. edamamebønner, bønnespirer og helt fintsnittet rød spidskål.

Det skal du bruge:

  • Rispapir
  • Avocado i tynde både
  • Gulerødder i tynde strimler
  • Squash eller agurk i tynde strimler
  • Grønne bønner
  • Bukkehorn mikrogrønt
  • Ærteskud
  • evt. koriander og citronsaft
  • Varmrøget laks
  • Lidt peanuts og sur-sød chilisovs til servering
Sådan gør du:

Kog de grønne bønner i letsaltet vand i 5 min. og kom dem derefter i iskoldt vand. Dup dem tørre.

Skær alle grønsager i tynde strimler og derefter i ens længde, så er det lettere at lave pæne ruller. Dryp evt. squash og avocado med citron og lidt salt. Del laksen i passende stykker.

Udblød rispapiret efter anvisningen på pakken og placer den på et vådt viskestykke. Lav en lille bunke af grønsager, laks og mikrogrønt lidt under midten på rispapiret. Fold siderne ind og rul til en fin lille rulle.

Anret rullerne med god plads omkring den enkelte rulle, de klistrer sammen når de står lidt.

Server med lidt saltede peanuts og en sur-sød chilidressing.

TIP: Du kan også bruge andre grønsager, f.eks. peberfrugt, salat eller kinaradise. Skal rullerne være ekstra spicy kan du tilføje koriander, thai-basilikum og helt fine strimler af ingefær.