Grøn salat med rosenblade, violet radise og ærtespirer


Smuk og enkel salat der får et tvist med rosenblade og spirer. Server den som tilbehør til f.eks. fisk eller kylling. 🌱

Det praktiske:

  • Antal portioner: 1 portion
  • Forberedelsestid: 5 min.
  • Tilberedningstid: 5 min.

Ingredienser:

  • 1 håndfuld blandet spirer, fx. ært, solsikke og violet radise
  • 1 håndfuld spæde salatblade
  • Lidt rosenblade fra enten vilde roser eller usprøjtede fra haven. Andre spiselige blomster kan også bruge
  • Olivenolie, citronsaft, salt og peber

Fremgangsmåde:

  1. Skyl og bland forsigtigt de spæde salater, spirer og rosenblade.
  2. Rør olivenolie og citronsaft sammen med lidt salt og peber og dryp den over salaten.

Velbekomme 💚

Skriv dig op til tiny gardens nyhedsbrev får du en gratis frøpakke med 6 forskellige typer frø i din første ordre 🌱