Helles Opskrifter — Violet radise RSS



Grøn salat med rosenblade, violet radise og ærtespirer

Smuk og enkel salat der får et tvist med rosenblade og spirer. Server den som tilbehør til f.eks. fisk eller kylling. 🌱 Det praktiske: Antal portioner: 1 portion Forberedelsestid: 5 min. Tilberedningstid: 5 min. Ingredienser: 1 håndfuld blandet spirer, fx. ært, solsikke og violet radise 1 håndfuld spæde salatblade Lidt rosenblade fra enten vilde roser eller usprøjtede fra haven. Andre spiselige blomster kan også bruge Olivenolie, citronsaft, salt og peber Fremgangsmåde: Skyl og bland forsigtigt de spæde salater, spirer og rosenblade. Rør olivenolie og citronsaft sammen med lidt salt og peber og dryp den over salaten. Velbekomme 💚 Skriv dig op til tiny gardens nyhedsbrev får du en gratis frøpakke med 6 forskellige typer frø i din første ordre 🌱

Fortsæt med at læse



Avocadomad med gedeost og violet radise

Sund og lækker mad til frokost eller som et mellemmåltid. Brug surdejsbrød eller groft rugbrød - frisk eller ristet - alt efter hvad du bedst kan lide. 🌱 Det praktiske: Antal portioner: 1 portion Forberedelsestid: 5 min. Tilberedningstid: 5 min. Ingredienser: 1 stykke godt brød 1 avocado 5-6 teskefulde blød gedeost Violet radise spirer Salt, peber og evt. lidt god balsamico eddike eller citronsaft Fremgangsmåde: Anret avocado skåret i både på brødet. Lav små kugler af gedeosten med en teske og kom dem ovenpå. Dryp med balsamico eddike eller citronsaft og kværn salt og peber over. Pynt med radisespirer. Velbekomme 💚 Skriv dig op til tiny gardens nyhedsbrev får du en gratis frøpakke med 6 forskellige typer frø i din første ordre 🌱

Fortsæt med at læse