Grøn salat med rosenblade, violet radise og ærtespirer
Smuk og enkel salat der får et tvist med rosenblade og spirer. Server den som tilbehør til f.eks. fisk eller kylling. 🌱
Det praktiske:
Antal portioner: 1 portion
Forberedelsestid: 5 min.
Tilberedningstid: 5 min.
Ingredienser:
1 håndfuld blandet spirer, fx. ært, solsikke og violet radise
1 håndfuld spæde salatblade
Lidt rosenblade fra enten vilde roser eller usprøjtede fra haven. Andre spiselige blomster kan også bruge
Olivenolie, citronsaft, salt og peber
Fremgangsmåde:
Skyl og bland forsigtigt de spæde salater, spirer og rosenblade.
Rør olivenolie og citronsaft sammen med lidt salt og peber og dryp den over salaten.
Velbekomme 💚
Skriv dig op til tiny gardens nyhedsbrev får du en gratis frøpakke med 6 forskellige typer frø i din første ordre 🌱