Helles Opskrifter — Sund mad RSS



Rødbedesalat med feta, figner og sortkålsspirer

Det er bare med at slå til, når de friske figner er i sæson - de smager så godt! Kombinationen med kogte rødbeder og feta ost synes jeg fungerer rigtig godt og den mørkegrønne sortkåls mikrogrønt giver lige det helt rigtige farvespil.🌱 Du kan gøre salaten til et hovedmåltid ved at tilsætte kikærter, edamamebønner eller fuldkornsris. Det praktiske: Antal portioner: 4 personer Forberedelsestid: 60 min. Tilberedningstid: 10 min. Ingredienser: 4-5 rødbeder  4-5 figner 1/4 rød spidskål en bakke brombær 100 g feta ost  ½ bakke spirer, f.eks. sortkål Dressing af 4 spsk olivenolie, 2 spsk eddike, 1 spsk honning, 2 tsk sennep, salt og peber Fremgangsmåde: Kog rødbederne til de er helt møre, det tager 45-60 min. Overbrus med koldt vand og smut...

Fortsæt med at læse