Helles Opskrifter — Canapeer RSS



Blinis med fisk og spirer

  Små lækre hapsere med dekorativ topping af bl.a. stenbiderrogn, rejer og ærteskud. De er lette at lave, ligner en million og er gode både på frokostbordet eller som små canapeer til et glas vin eller bobler. Ingredienser: Blinis med stenbiderrogn: Blinis (hjemmelavet eller købte) Creme fraise 38% Stenbiderrogn Rødløg Rucola spirer Blinis med vagtelæg og ærtespirer: Blinis Vagtelæg Rejer og el. rogn Ærtespirer Smør Blinis med laksemousse med Pak Choi spirer: Blinis Varmrøget laks Creme fraise 38% Citronsaft Salt og peber Pak Choi spirer Blinis med rejer, rogn og radisespirer: Blinis Rejer Rogn Creme fraise 38% Radisespirer Fremgangsmåde: Blinis med stenbiderrogn: Smør 1 ts creme fraiche 38% på blinien så der bliver en lille fordybning. Kom en skefuld stenbiderrogn ned...

Fortsæt med at læse