Peberfrugt med spejlæg og blandet spirer

Peberfrugt med spejlæg og blandet spirer

Skal du have gæster og vil lave noget nemt og lækkert, så prøv den her opskrift på peberfrugt med spejlæg og en masse blandede spirer på toppen. F.eks. fennikel, violet radise og pak choi. 🌱 

Det praktiske:

  • Antal portioner: 4-6 portioner
  • Forberedelsestid: 5 min.
  • Tilberedningstid: 10 min.

Ingredienser:

  • 1 stor peberfrugt
  • 6 æg
  • Forskellig spirer
  • Salt og peber

Fremgangsmåde:

  1. Skær peberfrugt i ringe i ca. 1,5 – 2 cm brede skiver.
  2. Læg ringene på en pande og lad stå 30 sekunder.
  3. Slå et æg ud i hver peberfrugtring og strø lidt salt og peber ovenpå. Lad stå ved svag varme til overfladen er stivnet (Du kan evt. vende dem hvis du gerne vil stege toppen også). 
  4. Slut af med at klippe spirerne og læg det på toppen.

Velbekomme. 💚

Skriv dig op til Tiny Gardens nyhedsbrev får du en gratis frøpakke med 6 forskellige typer frø i din første ordre 🌱