LOUISA LORANG: GREEN SPREAD MED AVOCADO OG ÆRTER February 26 2021
Brug spreaden som her på rugbrød med sprøde grøntsager ovenpå, eller brug den i en sandwich med salat og agurk. Eller endda som dip.
Sådan gør du:
Blend cashewnødderne med hvidløg, kødet af 1 avocado, ærter, broccoli og citron. Smag til med salt. Dippen skal være rustik og frisk i smagen.
Anret den toppet med ærteskud, radiser, blomkål og friske ærter. Server dippen straks, eller opbevar den i køleskab i op til 1 døgn.
TIP Jeg udbløder cashewnødderne natten over. Det gør, at spreaden bliver endnu mere cremet. Har du ikke nået det, kan du overhælde nødderne med kogende vand og lade dem trække i 5-10 minutter. Lad dem dryppe af inden brug.
Pålæg til 3-4 madder
- 50 g cashewnødder
- ½ fed hvidløg
- 1 avocado
- 100 g blancherede ærter
- (eller optøede fra frost)
- 100 g blancheret
- broccoli
- 3-4 spsk. citronsaft
- salt
Topping
- 1 håndfuld ærteskud
- lidt tynde skiver blomkål
- 4-5 radiser i tynde skiver
- 1 håndfuld friskbælgede
- ærter
Opskriften er fra Louisa Lorangs bog Grønne Madpakker.