Brug de dejlige danske tomater til en bruschetta toppet med hvidløgsspirer. Du kan også bruge rucola eller basilikum spirer, det passer også godt til. 🌱
Det praktiske:
- Antal portioner: 1 portion
- Forberedelsestid: 5 min.
- Tilberedningstid: 10 min.
Ingredienser:
- 1 skive brød
- Olivenolie, balsamico eddike
- 2 tomater eller en håndfuld cherrytomater
- Lidt hakket løg - brug forårsløg, rødløg eller salatløg
- 1/2 mozzarella ost
- Salt, peber
- Hvidløgsspirer, basilikum eller rucola spirer
Fremgangsmåde:
- Pensel brødet med olivenolie på begge sider og rist det sprødt og gyldent på pande eller i ovnen.
- Hak tomater og løg og bland det sammen med lidt balsamico, salt og peber samt halvdelen af de spirer du har valgt at bruge.
- Skær mozzarellaen i skiver og læg det på brødet og derefter tomatblandingen ovenpå.
- Er tomaterne meget saftige kan du evt. dryppe dem af i en si før du kommer dem på brødet og topper med resten af spirerne.
Velbekomme 💚
Skriv dig op til tiny gardens nyhedsbrev får du en gratis frøpakke med 6 forskellige typer frø i din første ordre 🌱