Brød med røget laks, mozzarella og solsikkespirer

Brød med røget laks, mozzarella og solsikkespirer

 

Dejligt smørrebrød med en kombination af laks og mozzarella. Prøv den og top med fine solsikkeskud og pak choi spirer. Også god på ristet rugbrød. 🌱

Det praktiske:

  • Antal portioner: 1 portion
  • Forberedelsestid: 5 min.
  • Tilberedningstid: 5 min.

Ingredienser:

  • 1 skive brød
  • 1-2 skiver røget laks
  • Lidt mozzarella, evt. de små kugler skåret i halve
  • Solsikkeskud og pak choi spirer

Fremgangsmåde:

  1. Rist evt. brødet og smør det med smør.
  2. Anret laks og mozzarella på brødet og krydr med friskkværnet peber.
  3. Pynt med solsikkeskud og pak choi spirer.

Velbekomme 💚

Har du fået lyst til selv at dyrke mikrogrønt? Se vores spirebakker i funktionelt dansk design her