Helles Opskrifter — Ærteskud RSS



Omelet med ærteskud

Æg og spirer er bare et match made in heaven. Ingredienserne fremhæver hinandens smag. Fyld med f.eks. ærteskud og for et mere fyldigt måltid kan du tilføje nye, kogte kartofler eller søde, røde tomater. 🌱 Det praktiske: Antal portioner: 2 portion Forberedelsestid: 5 min. Tilberedningstid: 10 min. Ingredienser: 4 æg 4 spsk. vand Salt og peber 15 g smør Fyld af ærteskud og evt. lidt nye kogte kartofler Andre spirer til pynt eller flere ærteskud Fremgangsmåde: Pisk æg, vand og krydderier sammen med en gaffel. Smelt smørret på panden. Hæld æggemassen på panden, når smørret er gyldent. Rør lidt rundt i æggemassen, til den begynder at stivne. Dæmp varmen og steg videre til den lige netop stivner på toppen - jeg kan godt lide, at...

Fortsæt med at læse



Asparges med æg, ærteskud og violet radise

Intet slår friske asparges som den ultimative forårs delikatesse. Jeg dyrker dem selv i haven, men må jeg købe, synes jeg de danske asparges er langt at foretrække. Prøv aspargesene sammen med en lækker vinagrette med hårdkogte æg, de friske, sprøde ærteskud og lidt violet radise for farve og smag. Lidt godt brød og et glas kølig hvidvin, så fås frokosten ikke bedre. 🌱 Det praktiske: Antal portioner: 2 portion Forberedelsestid: 5 min. Tilberedningstid: 15 min. Ingredienser: 400 g asparges 3 hårdkogte æg Vinaigrette af 1 tsk. dijonsennep, 1 tsk honning, 2 spsk hvidvinseddike, 4 spsk olivenolie, salt og peber Spirer af violet radise og ærteskud Fremgangsmåde: Kog æggene i 8-10 minutter, pil dem og hak dem groft. Blancher aspargesene 1-2 minutter og lad...

Fortsæt med at læse