
Intet slår friske asparges som den ultimative forårs delikatesse. Jeg dyrker dem selv i haven, men må jeg købe, synes jeg de danske asparges er langt at foretrække. Prøv aspargesene sammen med en lækker vinaigrette med hårdkogte æg, de friske, sprøde ærteskud og lidt violet radise for farve og smag. Lidt godt brød og et glas kølig hvidvin, så fås frokosten ikke bedre. 🌱
Det praktiske:
- Antal portioner:2 portion
- Forberedelsestid:5 min.
- Tilberedningstid:15 min.
Ingredienser:
- 400 g asparges
- 3 hårdkogte æg
- Vinaigrette af 1 tsk. dijonsennep, 1 tsk honning, 2 spsk hvidvinseddike, 4 spsk olivenolie, salt og peber
- Spirer af violet radise og ærteskud
Fremgangsmåde:
- Kog æggene i 8-10 minutter, pil dem og hak dem groft.
- Blancher aspargesene 1-2 minutter og lad dem dryppe af på et klæde.
- Pisk dressingen sammen og kom den over de varme asparges.
- Pynt med æg og spirerne.
Velbekomme 💚
Har du fået lyst til selv at dyrke mikrogrønt? Se vores spirebakker i funktionelt dansk design her