
Æg og spirer er bare et match made in heaven. Ingredienserne fremhæver hinandens smag. Fyld med f.eks. ærteskud og for et mere fyldigt måltid kan du tilføje nye, kogte kartofler eller søde, røde tomater. 🌱
Det praktiske:
- Antal portioner: 2 portion
- Forberedelsestid: 5 min.
- Tilberedningstid: 10 min.
Ingredienser:
- 4 æg
- 4 spsk. vand
- Salt og peber
- 15 g smør
- Fyld af ærteskud og evt. lidt nye kogte kartofler
- Andre spirer til pynt eller flere ærteskud
Fremgangsmåde:
- Pisk æg, vand og krydderier sammen med en gaffel.
- Smelt smørret på panden.
- Hæld æggemassen på panden, når smørret er gyldent.
- Rør lidt rundt i æggemassen, til den begynder at stivne.
- Dæmp varmen og steg videre til den lige netop stivner på toppen - jeg kan godt lide, at den er meget blød.
- Løsn langs kanten og mærk om omeletten er løsnet fra panden og lad forsigtig halvdelen glide ud på et serveringsfad, kom fyldet på og fold den anden halvdel henover.
- Pynt med f.eks. radisespirer eller flere ærteskud og server straks.
Velbekomme 💚
Har du fået lyst til selv at dyrke mikrogrønt? Se vores spirebakker i funktionelt dansk design her