Karse

Karse

På en lille uge får du nemt og hurtigt sunde, grønne karsespirer. Det er både sjovt og hyggeligt at dyrke karse hvor alle kan være med og følge med i frøets rejse fra frø til spire. 🌱

Dyrknings information:

  • Spiretid: 5 - 7 dage
  • Overdæk: Nej
  • Vanding: Hver anden dag (mærk gerne efter hver dag om måtten stadig er våd)
  • Smag: Skarp peberagtig smag

Sådan dyrker du:

  1. Vand hampemåtten op med rigeligt vand, den skal være gennemblødt og der må gerne komme vand op, når du trykker på den med fingeren.
  2. Så frøene på hampemåtten i et jævnt lag.
  3. Hold hele tiden måtten vandet godt op, men undgå, at der står vand op om frøene.
  4. Efter 5-7 dage er spirerne klar til at blive høstet.

    Brug karse som pynt på smørrebrød, det grønne drys på æggeretter eller som smagsgiver i salater. Karse er også rigtig godt i dressinger. 

    Go' dyrkning 💚

    Skriv dig op til Tiny Gardens nyhedsbrev får du en gratis frøpakke med 6 forskellige typer frø i din første ordre 🌱