På en lille uge får du nemt og hurtigt sunde, grønne karsespirer. Det er både sjovt og hyggeligt at dyrke karse hvor alle kan være med og følge med i frøets rejse fra frø til spire. 🌱
Dyrknings information:
- Spiretid: 5 - 7 dage
- Overdæk: Nej
- Vanding: Hver anden dag (mærk gerne efter hver dag om måtten stadig er våd)
- Smag: Skarp peberagtig smag
Sådan dyrker du:
- Vand hampemåtten op med rigeligt vand, den skal være gennemblødt og der må gerne komme vand op, når du trykker på den med fingeren.
- Så frøene på hampemåtten i et jævnt lag.
- Hold hele tiden måtten vandet godt op, men undgå, at der står vand op om frøene.
- Efter 5-7 dage er spirerne klar til at blive høstet.
Brug karse som pynt på smørrebrød, det grønne drys på æggeretter eller som smagsgiver i salater. Karse er også rigtig godt i dressinger.
Go' dyrkning 💚
Skriv dig op til Tiny Gardens nyhedsbrev og modtage en rabatkode til en gratis frøpakke med 6 forskellige typer frø i din første ordre 🌱