Karse


På en lille uge får du nemt og hurtigt sunde, grønne karsespirer. Det er både sjovt og hyggeligt at dyrke karse hvor alle kan være med og følge med i frøets rejse fra frø til spire. 🌱

Dyrknings information:

  • Spiretid: 5 - 7 dage
  • Overdæk: Nej
  • Vanding: Hver anden dag (mærk gerne efter hver dag om måtten stadig er våd)
  • Smag: Skarp peberagtig smag

Sådan dyrker du:

  1. Vand hampemåtten op med rigeligt vand, den skal være gennemblødt og der må gerne komme vand op, når du trykker på den med fingeren.
  2. Så frøene på hampemåtten i et jævnt lag.
  3. Hold hele tiden måtten vandet godt op, men undgå, at der står vand op om frøene.
  4. Efter 5-7 dage er spirerne klar til at blive høstet.

    Brug karse som pynt på smørrebrød, det grønne drys på æggeretter eller som smagsgiver i salater. Karse er også rigtig godt i dressinger. 

    Go' dyrkning 💚

    Skriv dig op til Tiny Gardens nyhedsbrev får du en gratis frøpakke med 6 forskellige typer frø i din første ordre 🌱