Helles Opskrifter — #tinygardensdk RSS



ØRREDMOUSSE MED FREDES MIX

Det skal du bruge: 125 g røget ørredfilet 50 g friskost 1 ss revet peberrod 2 ss citrosaft 2 ss olivenolie 1/4 ts cayennepeber salt og peber en håndfuld mikrogrønt, f.eks. Frederikkes mix Sådan gør du: Kom alle ingredienser i en blender og blend til massen er ensartet. Klip mikrogrønt og rør det forsigtigt i massen med en dejskraber. Smag til og juster evt. med peberrod, citronsaft og krydderier. Anret i en smuk skål og pynt med ekstra mikrogrønt. Køb frø til opskriften her Velbekomme

Fortsæt med at læse



MIKROGRØN ÆGGESALAT

Det skal du bruge: 6 æg 200 g hytteost 1 ss god mayonnaise salt, peber, karry efter smag masser af mikrogrønt – sennep giver et stærkt pift, kløver er dejlig friskt og karse er helt klassisk – men prøv dig frem og find din egen favorit. Sådan gør du: Kog æggene smilende, dvs. 7-8 min. Pil æggene og kom dem i en skål. Klem dem evt. på kryds og tværs i æggedeleren eller mos dem med en gaffel. Tilsæt hytteost, mayonnaise, mikrogrønt og krydderier og rør godt rundt. Smag til og anret i en smuk skål med ekstra mikrogrønt på toppen. Køb frø til opskriften her Velbekomme

Fortsæt med at læse



LAKSERULLE MED MIKROGRØNT

Det skal du bruge: 3 skiver røget laks 100g flødeost fint revet citronskal af 1/2 ubehandlet og vasket citron mikrogrønt efter eget valg, jeg brugte radise rambo og kløver Sådan gør du: Bred laksen ud så den danner en rektangel – gør det evt. på husholdningsfilm, så er den lettere at håndtere. Rør flødeost med mikrogrønt og citronskal, smag til med salt og peber. Smør flødeosten ud på laksen og drys med ekstra mikrogrønt. Rul til en roulade og skær i skiver med en skarp kniv, pas på ikke at pressen rouladen sammen, den er ret blød i det. Anret på et fad eller en tallerken og pynt med mikrogrønt Køb frø til opskriften her Velbekomme

Fortsæt med at læse



SPEJLÆG I PEBERFRUGT MED KARSE

Det skal du bruge per person: 1 æg 1 tyk ring af en stor peberfrugt Karse 3 skiver bacon 1 skive rugbrød Fedtstof til stegning Sådan gør du: Varm en pande godt op med dit foretrukne fedtstof og skru så ned til middel varme. Kom peberfrugt-ringen på panden. Slå ægget ud inden i peberfrugten. Steg et par minutter – evt. på begge sider – til ægget er som du kan lide det. Steg baconet sprødt og læg det på fedtsugende papir. Anret på en tallerken og drys med karse. Køb frø til opskriften her Velbekomme

Fortsæt med at læse