Crowdfunding af Herb Garden - støt os i dag!

Crowdfunding af Herb Garden - støt os i dag!

NYT: Støt vores crowdfunding projekt.

Herb Garden er en smart urtepotte, der holder dine krydderurter i live - længere.

Herb Garden er en urtepotte i dansk design med et indbygget vandingssystem, der holder dine planter friskere i længere tid. Herb Garden er nemlig designet til at forlænge levetiden på dine krydderurter ved at sikre optimal vanding.

Sammen med den danske designer Philip Bro Ludvigsen, har vi udarbejdet den selvvandende urtepotte, der har en bund af silikone. I bunden kan der være ca. 1 dl vand og en hampemåtte monteres i bunden for at opsuge og fordele vandet, så planterne får lige nøjagtig den mængde, de skal bruge. Overdelen er fremstillet i keramik på en lille fabrik i Portugal, hvor de engagerede medarbejdere fokuserer på håndlavede artikler med unikke glasurer. Der er tale om et stilrent design, der vil passe godt ind i et moderne dansk køkken.

Når vi at indsamle 45.000 kr. skal pengene bruges til at lave et værktøj til støbning af keramikurtepotten og den første portion urtepotter.

Du kan støtte os ved at forudbestille 1, 2 eller 6 Herb Gardens, få rabat på et gavekort til Tiny Gardens webshop eller komme med på et spændende madlavningsevent sammen med kokken Otto hjemme i min have.

Læs mere her: https://crowdfunding.coop.dk/project/2107