Tilmeld dig vores nyhedsbrev her og få 10% rabat på dit første køb

Opskrifter

Grapefrugt og broccoli mikrogrønt September 14 2018

Opskriften har vi fået af tiny gardens kunde og barista Otto Sejersen

grapefrugt og broccoli spirer


Supersund og supernem morgenmad. Prøv at spise broccolispirer til din grapefrugt, så får du både masser af C-vitaminer og antioxidanter på en gang.

Lav en hel enkel anretning når du har travlt eller brug 5 minutter ekstra på at anrette en indbydende salat.


Det skal du bruge pr. person


  • 1/2 - 1 grapefrugt
  • en kvart bakke broccoli mikrogrønt
  • evt. lidt brombær, hindbær eller blåbær
  • evt. lidt olivenolie
  • evt. lidt revet citronskal

Sådan gør du - den nemme version:

  • Halver grapefrugten og kom en generøs mængde broccolispirer ovenpå

Sådan laver du salat:

  • Skær skrællen og alle hvide hinder af grapefrugten og del den i filetter
  • Anret filetterne i en lille bunke og suppler med lidt brombær, hindbær eller blåbær og en dusk mikrogrønt 
  • Dryp lidt olivenolie over og evt. lidt revet citronskal
  • Stænk lidt olivenolie over salaten og slut af med lidt revet citronskal.

Tak for opskriften, Otto!


Ricotta Blueberry toast September 14 2018

Opskriften har vi fået af tiny gardens kunde og barista Otto Sejersen

Du kan lave både en salt og en sød version alt efter om du smager ricottaen til med salt og peber eller lidt flormelis. Otto anbefaler basilikum mikrogrønt til den søde version og radise rambo spirer til den salte. Brødene er lækre til brunch eller som en eftermiddags snack - og bør selvfølgelig ledsages af en god kop kaffe!

Det skal du bruge til 1 styk

  • 1 styk brød, gerne daggammelt surdejsbrød
  • en klat smør
  • blåbær
  • ricotta ost
  • flormelis eller salt og peber
  • basilikum eller radise rambo mikrogrønt

 

Sådan gør du

  • Smør brøddet med smør på begge sider og rist det gyldent 
  • Rør forsigtigt ricotta med enten flormelis eller salt og peber. Skal den være lilla kan du mose lidt blåbær og komme i (rør du for meget skiller osten let)
  • Smør en god klat af ricottaen på brødet
  • Top med friske blåbær og pynt med mikrogrønt.
  • Giv evt. den søde version et drys flormelis på toppen

Tak for opskriften, Otto!