Helles Opskrifter — Ærtespirer RSS



Sommersalat med laks, blåbær og ærtespirer

Hurtig, let og sund salat til en varm sommerdag eller en lun aften. Brug de supersunde broccoli og kålspirer for ekstra vitaminer og smag og dryp lidt god olivenolie og citronsaft over ved servering. Server med godt brød. 🌱 Det praktiske: Antal portioner: 1 portion Forberedelsestid: 5 min. Tilberedningstid: 5 min. Ingredienser: 1 håndfuld blandet spirer, fx. ært, solsikke, broccoli og sortkål. 1 håndfuld spæde salatblade 1 stykke varmrøget laks 5-6 mozzarella ost i små kugler Blåbær Olivenolie, citronsaft, salt og peber Fremgangsmåde: Arranger salat og spirer i bunden af skålen. Kom laks plukket i mundrette bidder ovenpå.  Pynt med mozzarella kugler og friske blåbær. Rør olivenolie og citronsaft sammen med lidt salt og peber og fordel over salaten. Velbekomme 💚 Skriv dig op til...

Fortsæt med at læse



Green spread med avocado, radise og ærtespirer

Brug spreaden som her på rugbrød med sprøde grøntsager ovenpå, eller brug den i en sandwich med salat og agurk. Eller endda som dip. 🌱 Det praktiske: Antal portioner: 3 - 4 madder Forberedelsestid: - min. Tilberedningstid: - min. Ingredienser: 50 g cashewnødder ½ fed hvidløg 1 avocado 100 g blancherede ærter (eller optøede fra frost) 100 g blancheret Broccoli 3-4 spsk. citronsaft Salt Topping: 1 håndfuld ærteskud Lidt tynde skiver blomkål 4-5 radiser i tynde skiver 1 håndfuld friskbælgede Ærter Dressing: 1 fed hvidløg 50 g jordbær 1/2 dl eddikke (f.eks. hyld, hindbær el. æble-eddike) 1-2 spsk honning (smag til, jordbærrene kan variere i sødme) Salt og peber Fremgangsmåde: Blend cashewnødderne med hvidløg, kødet af 1 avocado, ærter, broccoli og citron. Smag til...

Fortsæt med at læse



Salat med limabønner, jordbær og ærtespirer

Denne lækre salat er lavet af Claus Dalby, som selv skriver om salaten: "Det er dejligt at gå og glæde sig til, at de første råvarer dukker op på torvet. Først asparges, så kartofler og derefter jordbær. Jordbær spiser jeg gerne gennem hele sæsonen, og de er uforlignelige i salater. deres syrlige smag tilfører noget helt særligt". 🌱 Det praktiske: Antal portioner: 4 personer Forberedelsestid: tørrede bønner udblødes i 10-12 timer og koges i 35-40 min. Tilberedningstid: 10 min. Ingredienser: 250 g tørrede limabønner (butter beans) du kan også bruge 4-500 g. forkogte fra dåse eller karton 200 g jordbær 150 g frosne edamamebønner 150 g agurk 50 g icebergsalat Ærteskud til pynt Vinagrette: 4 spsk økologisk ekstra jomfruolivenolie 2 spsk æbleeddike eller...

Fortsæt med at læse