Grøn salat med rosenblade, violet radise og ærtespirer

Grøn salat med rosenblade, violet radise og ærtespirer

 

Smuk og enkel salat der får et tvist med rosenblade og spirer. Server den som tilbehør til f.eks. fisk eller kylling. 🌱

Det praktiske:

  • Antal portioner: 1 portion
  • Forberedelsestid: 5 min.
  • Tilberedningstid: 5 min.

Ingredienser:

  • 1 håndfuld blandet spirer, fx. ært, solsikke og violet radise
  • 1 håndfuld spæde salatblade
  • Lidt rosenblade fra enten vilde roser eller usprøjtede fra haven. Andre spiselige blomster kan også bruge
  • Olivenolie, citronsaft, salt og peber

Fremgangsmåde:

  1. Skyl og bland forsigtigt de spæde salater, spirer og rosenblade.
  2. Rør olivenolie og citronsaft sammen med lidt salt og peber og dryp den over salaten.

Velbekomme 💚

Har du fået lyst til selv at dyrke mikrogrønt? Se vores spirebakker i funktionelt dansk design her