Smuk og enkel salat der får et tvist med rosenblade og spirer. Server den som tilbehør til f.eks. fisk eller kylling. 🌱
Det praktiske:
- Antal portioner: 1 portion
 - Forberedelsestid: 5 min.
 - Tilberedningstid: 5 min.
 
Ingredienser:
- 1 håndfuld blandet spirer, fx. ært, solsikke og violet radise
 - 1 håndfuld spæde salatblade
 - Lidt rosenblade fra enten vilde roser eller usprøjtede fra haven. Andre spiselige blomster kan også bruge
 - Olivenolie, citronsaft, salt og peber
 
Fremgangsmåde:
- Skyl og bland forsigtigt de spæde salater, spirer og rosenblade.
 - Rør olivenolie og citronsaft sammen med lidt salt og peber og dryp den over salaten.
 
Velbekomme 💚
Har du fået lyst til selv at dyrke mikrogrønt? Se vores spirebakker i funktionelt dansk design her