Brug de dejlige danske tomater til en bruschetta toppet med hvidløgsspirer. Du kan også bruge rucola eller basilikum spirer, det passer også godt til. 🌱
Det praktiske:
- Antal portioner: 1 portion
 - Forberedelsestid: 5 min.
 - Tilberedningstid: 10 min.
 
Ingredienser:
- 1 skive brød
 - Olivenolie, balsamico eddike
 - 2 tomater eller en håndfuld cherrytomater
 - Lidt hakket løg - brug forårsløg, rødløg eller salatløg
 - 1/2 mozzarella ost
 - Salt, peber
 - Hvidløgsspirer, basilikum eller rucola spirer
 
Fremgangsmåde:
- Pensel brødet med olivenolie på begge sider og rist det sprødt og gyldent på pande eller i ovnen.
 - Hak tomater og løg og bland det sammen med lidt balsamico, salt og peber samt halvdelen af de spirer du har valgt at bruge.
 - Skær mozzarellaen i skiver og læg det på brødet og derefter tomatblandingen ovenpå.
 - Er tomaterne meget saftige kan du evt. dryppe dem af i en si før du kommer dem på brødet og topper med resten af spirerne.
 
Velbekomme 💚
Har du fået lyst til selv at dyrke mikrogrønt? Se vores spirebakker i funktionelt dansk design her