Bruschetta med tomat og hvidløgsspirer

Bruschetta med tomat og hvidløgsspirer

 

Brug de dejlige danske tomater til en bruschetta toppet med hvidløgsspirer. Du kan også bruge rucola eller basilikum spirer, det passer også godt til. 🌱

Det praktiske:

  • Antal portioner: 1 portion
  • Forberedelsestid: 5 min.
  • Tilberedningstid: 10 min.

Ingredienser:

  • 1 skive brød
  • Olivenolie, balsamico eddike
  • 2 tomater eller en håndfuld cherrytomater
  • Lidt hakket løg - brug forårsløg, rødløg eller salatløg
  • 1/2 mozzarella ost 
  • Salt, peber
  • Hvidløgsspirer, basilikum eller rucola spirer

Fremgangsmåde:

  1. Pensel brødet med olivenolie på begge sider og rist det sprødt og gyldent på pande eller i ovnen.
  2. Hak tomater og løg og bland det sammen med lidt balsamico, salt og peber samt halvdelen af de spirer du har valgt at bruge.
  3. Skær mozzarellaen i skiver og læg det på brødet og derefter tomatblandingen ovenpå.
  4. Er tomaterne meget saftige kan du evt. dryppe dem af i en si før du kommer dem på brødet og topper med resten af spirerne.

      Velbekomme 💚

      Har du fået lyst til selv at dyrke mikrogrønt? Se vores spirebakker i funktionelt dansk design her