
Skøn forret eller let frokostret. Server med et godt brød til samt olivenolie og flagesalt til at dyppe i.
Det praktiske:
- Antal portioner: 4
- Forberedelsestid: 5 min.
- Tilberedningstid: 5 min.
Ingredienser:
-
200 g tyndtskåret kalveinderlår
- 1 usprøjtet citron
- 4 spsk. olivenolie
- salt, peber
- 50 g parmesan
- rucola mikrogrønt
Fremgangsmåde:
- Anret de tynde skiver kød på tallerkener på 4 tallerkner.
- Riv skallen, og pres saften af citronen. Dryp med citronsaft og olivenolie, og riv lidt citronskal over. Krydr med salt og peber.
- Fordel parmesanflager og rucola mikrogrønt over kødet.
- Servér med groft brød til.
TIP: Du kan tilføje ristede pinjekerne til retten.
Velbekomme 💚
Har du fået lyst til selv at dyrke mikrogrønt? Se vores spirebakker i funktionelt dansk design her