Carpaccio med rucola

Carpaccio med rucola

Skøn forret eller let frokostret. Server med et godt brød til samt olivenolie og flagesalt til at dyppe i. 

Det praktiske:

  • Antal portioner: 4 
  • Forberedelsestid: 5 min.
  • Tilberedningstid: 5 min.

Ingredienser:

  • 200 g tyndtskåret kalveinderlår
  • 1 usprøjtet citron
  • 4 spsk. olivenolie
  • salt, peber
  • 50 g parmesan
  • rucola mikrogrønt

Fremgangsmåde:

  1. Anret de tynde skiver kød på tallerkener på 4 tallerkner.
  2. Riv skallen, og pres saften af citronen. Dryp med citronsaft og olivenolie, og riv lidt citronskal over. Krydr med salt og peber.
  3. Fordel parmesanflager og rucola mikrogrønt over kødet.
  4. Servér med groft brød til.

TIP: Du kan tilføje ristede pinjekerne til retten.

    Velbekomme 💚

    Har du fået lyst til selv at dyrke mikrogrønt? Se vores spirebakker i funktionelt dansk design her