HVERVEGAVER OG MEDLEMSGAVER

Hvervegaver medlemsgaverTiny Gardens tilbyder et udvalg af spirehaver med mikrogrønt, som kan benyttes til medlemsgaver, medlemstilbud og til hvervegaver, hvor der ønskes et nutidigt, grønt budskab.

Alle vores produkter kan leveres i pakning ud fra jeres ønsker om branding; farver, logo og evt. budskab, som ønskes kommunikeret til det valgte formål. Det er muligt at vælge dette i form af en banderole eller et specialdesign af hele indpakningen. Det er også muligt at vælge indpakning i Tiny Gardens pæne æsker.

Vores Designsæt og Kom Godt i Gang sæt fås med en eller flere spirebakker og kan benyttes igen og igen. De små spirehaver er vandtætte dyrkningskit til engangsbrug. Det giver mulighed for at vælge i forhold til ønsker til pris og størrelse og uanset valg følger der altid økologiske, 1.kl. frø og hampemåtte med til dyrkning.

Blandt vores kunder kan nævnes Haveselskabet, som har brugt vores Designsæt som hvervegave ved tegning af nye abonnenter, ligesom Bo-Vita har brugt de små spirehaver til et koncept, som var rettet mod lejerne i en boligforening for at dyrke sammenholdet. Derudover samarbejder vi med flere anerkendte medlemsforeninger, som benytter Tiny Gardens designprodukter til medlemstilbud.

Med Tiny Gardens vil modtageren få en anderledes, positiv oplevelse ved selv dyrke det sunde grønne drys og følge forløbet fra spiring til brug. 

hvervegaver, firmagaver, medlemsgaver

 Kontakt os for at høre hvordan vi sammen kan få det til at spire og gro

Kontakt os