FIRMAGAVER OG PERSONALEGAVER

firmagaver, personale gaver, markedsføring

Tiny Gardens tilbyder virksomheder, institutioner og personaleforeninger et udvalg af kvalitetsprodukter til dyrkning af mikrogrønt, som kan benyttes til personalegaver og firmagaver, til medlems- og hvervegaver og til arrangementer.

Et original og anderledes bud på et grønt påskeæg eller julekurv, som rammer spot on ift. et bæredygtigt budskab.

Tiny Gardens er fremstillet ud fra en socialøkonomisk og bæredygtig tankegang. Alle vores Spirehaver, Designsæt og Kom Godt I Gang sæt kan leveres ud fra jeres ønsker om branding; farver, logo og evt. budskab, som ønskes kommunikeret til det valgte formål. Det er muligt at vælge dette i form af en banderole eller en æske, som er designet af virksomheden. Naturligvis er det også muligt blot at vælge produkterne leveret i Tiny Gardens egne, pæne æsker.

Blandt vores kunder kan nævnes KU’s juridiske personaleforening til både online arrangement og til ”dyrk selv mikrogrønt” arrangement eller f.eks. Glostrup Apotek, som har benyttet Tiny Gardens til julegaver med fokus på bæredygtighed. Også Plushusene har benyttet Tiny Gardens spirebakker som indflyttergaver til et byggeri baseret på fællesskab og Dorthe Paradowski, Marketing Manager for Plushusene udtaler i den forbindelse:

"Plushusene er et nyt bofællesskab koncept på tværs af generationer. Da vi ledte efter en indflyttergave til vores beboere, havde vi mange ønsker. Det skulle være noget for hele vores brede målgruppe. Det måtte ikke fylde for meget. Samtidig skulle det signalere vores bæredygtige profil og helst også fællesskab. Med en skræddersyet gave fra Tiny Gardens kunne det hele blive opfyldt, og vi kunne give en gave, som er et symbol på at få det grønne fællesskab til at spire og gro”.

Vores mest populære vare er sættet med 1 spirebakke og 3 forskellige slags økologiske frø. Spirebakken er i sort fødevaregodkendt silikone, som kan tåle maskinopvask og kan benyttes igen og igen. Spirebakken er designet af den kendte, danske designer Philip Bro.

Uanset hvilket produkt, der benyttes vil modtageren med Tiny Gardens få en anderledes, positiv erindringskurve efter modtagelsen ved selv dyrke det sunde grønne drys og følge forløbet fra spiring til brug i løbet af en uges tid. 

firmagaver, personalegaver 

 Kontakt os for at høre hvordan vi sammen kan få det til at spire og gro

Kontakt os