Hotdogs med ærteskud

Hotdogs med ærteskud

Gør lidt ekstra ud af tilbehøret og opgrader din hot dog til gourmet. Vælg pølse og brød af god kvalitet, lynsylt rødløg og agurker og top med lækkert mikrogrønt.

Det praktiske:

  • Antal portioner: 4 stk.
  • Forberedelsestid: 15 min.
  • Tilberedningstid: 15 min.

Ingredienser:

  • 4 grill pølser
  • 4 pølsebrød - vil du bage dem selv har Meyers en god opskrift
  • Ketchup og sennep
  • 1-2 rødløg
  • 1 agurk
  • 4 dl eddike
  • 2 dl vand
  • 200 g sukker
  • ½ tsk. salt
  • 4 spsk. hele peberkorn
  • violette radise spirer og ærteskud

Fremgangsmåde:

  1. Start med at koge en syltelage af eddike, vand, sukker, salt og peber. 
  2. Del lagen i to portioner og lad den køle lidt af.
  3. Skær agurker i tynde skiver, evt. på et mandolinjern, drys let med salt og lad dem trække 10 min. før saltet duppes af og agurkerne kommes i lagen.
  4. Rødløg skæres i tynde ringe og kommes i den anden halvdel af lagen.
  5. Steg pølserne og lun evt. pølsebrødene.
  6. Saml hotdogs med sennep og ketchup, pynte med syltede agurker, rødløg og slut af med mikrogrønt.

TIP: De syltede ting kan laves i god tid i forvejen.

Velbekomme 💚

Har du fået lyst til selv at dyrke mikrogrønt? Se vores spirebakker i funktionelt dansk design her