Kampagnetilbud: Køb Kom Godt I Gang og få dobbelt så mange frø. Værdi op til 168 kr

Grøn markedsføring


Søger I en ny og grøn måde at promovere jeres virksomhed på, så kan Tiny Gardens være en attraktiv og nem løsning, som også er bæredygtig og økologisk.

Tiny Gardens tilbyder virksomheder og personaleforeninger små spirehaver med mikrogrønt som firmagaver, til personale eller arrangementer med et bæredygtigt budskab.

Spirehaven er et komplet dyrkningskit, der består af en vandtæt æske, en hampemåtte og en pose økologiske frø. Se en dyrkningsguide her.

Du kan vælge mellem en banderole, der sættes rundt om vores æske eller et helt ny-design af æsken med netop de farver, det logo og det budskab, der er vigtigt for dig.

Tiny Gardens er fremstillet ud fra en socialøkonomisk og bæredygtig tankegang. Blandt vores kunder kan nævnes Københavns Universitets personaleforening. Andre kunder som Codan, Philips, Hjerteforeningen og Haveselskabet har brugt Tiny Gardens til kurser, kick off's, messer, Goodie Bags og andre former for events og brugerinddragelse.

Tag budskabet med hjem

Med Tiny Gardens kan deltageren selv dyrke det sunde grønne drys direkte i den vandtætte æske og følge forløbet fra spiring til brug i løbet af en uges tid. 

Samtidig er det en anderledes og skæg måde at huske begivenheden de næste 1-2 uger efter at deltageren er kommet hjem.

Vi tilbyder et stort udvalg af økologiske frø med forskellige smage. Se udvalget her.

Firmagaver 

Vælg mellem vores trendy designprodukter af den kendte designer Philip Bro Ludvigsen, kendt fra bl.a. George Jensen, Eilersen, Softline, Royal Copenhagen, IKEA og LE KLINT. Læs mere om de enkelte produkter her.

Alle vores produkter kommer i smukke gaveæsker. Disse kan customizes efter ønske.

For at høre mere om, hvilke muligheder vi kan tilbyde er du velkommen til at kontakte Helle Haugaard på helle@tinygardens.dk eller +45 2178 1669.

firmagaver

 

 Kontakt os for at høre hvordan vi sammen kan få det til at spire og gro