TILMELd DIG VOREs NYHEDSBREV OG FÅ 10% VELKOMSTRABAT

GRØN MARKEDSFØRING

Søger du en ny og grøn måde at promovere din virksomhed, så kan Tiny Gardens være en god og simpel løsning. Tiny Gardens tilbyder virksomheder at lave deres helt egne æsker med mikrogrønt. Brug dem som firmagaver eller til arrangementer med et bæredygtigt budskab. Tiny Gardens er fremstillet ud fra en socialøkonomisk og bæredygtig tankegang.

Du kan vælge mellem en banderole, der sættes rundt om vores æske eller et helt ny-design af æsken med netop de farver, det logo og det budskab, der er vigtigt for dig.

Hvis du ikke har mulighed for selv at designe din æske kan du sende dine ønsker til info@tinygardens.dk og så laver vi designet for dig.

LIVSSTILSBUTIKKEN

 

Tiny Gardens giver butikken helt nye muligheder for at indfri trenden om grønne og bæredygtige løsninger direkte hjemme i kundens vindueskarm. Brug tiny gardens mini køkkenhaver direkte på bordet.

Tiny Gardens er nemt at dyrke og involverer brugeren - perfekt til både den travle single og børnefamilien.

Tiny Gardens indfrier tidens krav til kvalitet og bæredygtighed med lækre design produkter og giver brugeren helt friske oplevelser, som kan varieres efter lyst og smag.

DANSK DESIGN I TOPKLASSE

Philip Bro Ludvigsen er blandt de bedste moderne danske designere. Han er uddannet på The Royal Danish Academy of Fine Arts, School of Design og har designet et imponerende antal produkter. Philip Bro Ludvigsen er bl.a kendt for Le Klint lamper og sin LEGACY kollektion for Georg Jensen.

Senest har Philip Bro Ludvigsen designet bakken til Tiny Gardens minihaver.


RESTAURANT & STORKØKKEN

 

Med hjemmedyrket mikrogrønt honorer du den bevidste forbrugers jagt på gode madoplevelser. Tiny Gardens giver køkkenet de optimale muligheder for at bringe friskhed og økologi direkte på bordet.

Tiny Gardens kan bidrage til jeres fortælling om sunde, lokale råvarer og give masser af smag, farve og tekstur.

Tiny gardens hjælper den dedikerede kok med at indfri visionen om et innovativt og nytænkende køkken, hvor der er fokus på unikke kvalitets-råvarer.

De hygiejniske hampemåtters størrelse er tilpasset så de passer i gastrobakker.

Det er nemt selv at dyrke mikrogrønt.

Så de økologiske frø, stil et lyst og lunt sted, vand hver dag - så er der friskt, økologisk mikrogrønt i løbet af 7-14 dage.

For at høre mere om at forhandle Tiny Gardens, så kontakt Helle Haugaard på helle@tinygardens.dk eller +45 2178 1669 for mere information.


KONTAKT OS DIREKTE

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores forretning eller produkter.
Du er også velkommen til at se, hvad andre spørger om - og får svar på her.