TILMELd DIG VOREs NYHEDSBREV OG FÅ 10% VELKOMSTRABAT

Tiny gardens og din virksomhed

GRØN MARKEDSFØRING

Søger du en ny og grøn måde at promovere din virksomhed, så kan Tiny Gardens være en god og simpel løsning. Tiny Gardens tilbyder virksomheder at lave deres helt egne spirehaver med mikrogrønt. Brug dem som firmagaver eller til arrangementer med et bæredygtigt budskab. Tiny Gardens er fremstillet ud fra en socialøkonomisk og bæredygtig tankegang.

Spirehaven er et komplet dyrkningskit, der består af en vandtæt æske, en hampemåtte og en pose økologiske frø. Se en dyrkningsguide her.

Du kan vælge mellem en banderole, der sættes rundt om vores æske eller et helt ny-design af æsken med netop de farver, det logo og det budskab, der er vigtigt for dig.

Blandt vores kunder kan nævnes  Codan, Philips, Hjerteforeningen, Haveselskabet o.a., som har valgt at benytte Tiny Gardens i f.eks. Goodie Bags, til kurser, kick off's, messer og anden form for brugerinddragelse.

Tag budskabet med hjem

Med Tiny Gardens kan deltageren selv dyrke det sunde grønne drys direkte i den vandtætte æske og følge forløbet fra spiring til brug i løbet af en uges tid. 

Samtidig er det en anderledes og skæg måde at huske begivenheden de næste 1-2 uger efter at deltageren er kommet hjem.

Vi tilbyder et stort udvalg af økologiske frø med forskellige smage. Se udvalget her.

Firmagaver 

Vælg mellem vores trendy designprodukter af den kendte designer Philip Bro Ludvigsen, kendt fra bl.a. George Jensen, Eilersen, Softline, Royal Copenhagen, IKEA og LE KLINT. Læs mere om de enkelte produkter her.

Alle vores produkter kommer i smukke gaveæsker. Disse kan customizes efter ønske.

For at høre mere om, hvilke muligheder vi kan tilbyde er du velkommen til at kontakte Helle Haugaard på helle@tinygardens.dk eller +45 2178 1669.

firmagaver