3-5 dages levering og fri fragt ved køb over 600 kr.


VORES HISTORIE


STIFTER AF TINY GARDENS

Mit navn er Helle Haugaard og jeg stiftede Tiny Gardens i 2014. Jeg er uddannet som hortonom og har altid været en passioneret plantedyrker – især af spiselige afgrøder. Derudover har frivilligt, socialt arbejde altid været en del af mit liv, lige fra jeg som 13-årig underviste børn i gymnastik til jeg som voksen har været med til at arrangere indsamlinger og er besøgsven

Jeg stiftede Tiny Gardens af 2 årsager. Dels vil jeg gerne dele min glæde ved at få ting til at spire og gro med dig, så du selv kan opleve glæden og friskheden ved hjemmedyrket mad. Derudover er jeg drevet af viljen til at skabe en rummelig arbejdsplads. Jeg tror på, at alle har noget at byde ind med og at vi får et bedre samfund, hvis vi giver plads til forskellighed.

Derfor er værdigrundlaget i Tiny Gardens bygget på glæden ved at få ting til at spire og gro – planter, mennesker og ideer.

 


VORES VISION & MISION



VISION

Vores vision er at udbrede mulighederne for og glæden ved at dyrke og spise sin egen mad. Vi vil gerne inspirere til en sund og grøn livsstil. Vi vil medvirke til at skabe et mere rummeligt arbejdsmarked ved at lave en arbejdsplads, hvor der er plads til forskellighed.

 

 


MISSION

Vi arbejder for at få planter, mennesker og ideer til at gro. Vi arbejder med grøn omtanke i alle vores processer. Vi bidrager med nemme og sunde grønne løsninger til både private og erhvervsliv. Vi skaber ekstra værdi for den enkelte og for virksomheder - En spire ad gangen!


VORES PRODUKTION


SOCIAL ØKONOMI

En socialøkonomisk virksomhed er en privat virksomhed - der tjener penge på almindelige markedsvilkår - med det formål gennem sit virke og indtjening at fremme særlige sociale og samfundsgavnlige formål. Vi bidrager med en rummelig arbejdsplads og et produkt, der inspirerer til at leve sundt og grønt.

 

BÆREDYGTIGHED

For os er bæredygtighed, at vi vælger materialer med en god miljøprofil til vores produkter og at vi tænker og handler så lokalt som muligt. Når du selv dyrker lidt af din egen mad bidrager du positivt til at mindske transporten af f.eks. krydderurter fra Holland. Det er grøn omtanke.