Tilmeld dig vores nyhedsbrev her og få 10% rabat på dit første køb


OM OS


"Hele værdigrundlaget i Tiny Gardens er bygget på glæden ved at få ting til at spire og gro – planter, mennesker og ideer."
Helle Haugaard, stifter af Tiny Gardens 2014


MISSION

Tiny Gardens arbejder for at få planter, mennesker og ideer til at gro. Dette med grøn omtanke i alle vores processer. Vi bidrager med nemme og sunde grønne løsninger til både private og erhvervsliv. Vi skaber ekstra værdi for den enkelte og for virksomheder - En spire ad gangen!


VISION

Tiny Gardens ønsker at udbrede muligheden for og glæden ved at dyrke og spise sine egne spirer, og dermed inspirerer til en sund og grøn livsstil. Vi vil medvirke til at skabe et mere rummeligt arbejdsmarked ved at være en arbejdsplads med plads til forskellighed.


VORES PRODUKTION


SOCIAL ØKONOMI

En socialøkonomisk virksomhed er en privat virksomhed - der tjener penge på almindelige markedsvilkår - med det formål gennem sit virke og indtjening at fremme særlige sociale og samfundsgavnlige formål. Vi bidrager med en rummelig arbejdsplads og et produkt, der inspirerer til at leve sundt og grønt.

BÆREDYGTIGHED

For os er bæredygtighed, at vi vælger materialer med en god miljøprofil til vores produkter og at vi tænker og handler så lokalt som muligt. Når du selv dyrker lidt af din egen mad bidrager du positivt til at mindske transporten af f.eks. krydderurter fra Holland. Det er grøn omtanke.

ØKOLOGI

Tiny Gardens er økologisk autoriseret af de danske myndigheder med autorisations nummer 1105851. Vi anvender kun økologiske frø, som vi holder nøje status på og er underlagt kontrol af Miljø- og Fødevareministeriet.