GRØN MARKEDSFØRING

grøn markedsføring, promotionTiny Gardens er en aktuel, bæredygtig og økologisk måde at styrke den grønne markedsføring på. Vi tilbyder virksomheder, institutioner og personaleforeninger et udvalg af spirehaver med mikrogrønt, som kan benyttes til personale- og firmagaver, til medlems- og hvervegaver og til arrangementer, hvor der ønskes et grønt budskab.

Alle vores Designsæt, Kom Godt I Gang sæt og små Spirehaver kan leveres ud fra jeres ønsker om branding; farver, logo og evt. budskab, som ønskes kommunikeret til det valgte formål. Det er muligt at vælge dette i form af en banderole eller en æske, som er designet af virksomheden.

Tiny Gardens er fremstillet ud fra en socialøkonomisk og bæredygtig tankegang. Blandt vores kunder kan nævnes Nestlé, som har benyttet vores produkter til lancering af et nyt produkt, IQm2, som har brugt Tiny Gardens som et anderledes visitkort eller f.eks Fru Hansens Kælder”, som har benyttet de små spirehaver til brug på messe til salg af måltidskasser til daginstitutioner.

Vores mest populære vare til Goodie Bags, konferencer eller i stedet for en kuglepen er den lille, billige spirehave, som er et  komplet dyrkningskit til mikrogrønt, der består af en vandtæt æske, en hampemåtte og en pose økologiske frø.  

Uanset hvilket produkt, der benyttes vil deltageren med Tiny Gardens få en anderledes, positiv erindringskurve efter modtagelsen ved selv dyrke det sunde grønne drys og følge forløbet fra spiring til brug i løbet af en uges tid. 

få logo på firmagave

 

 Kontakt os for at høre hvordan vi sammen kan få det til at spire og gro

Kontakt os